iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 18 Μαΐου 2024

Θέμα χρόνου η σύλληψη
του 29χρονου για το
έγκλημα στην Άρτα


Συγκλονίζει την κοινή γνώμη το άγριο έγκλημα στην Άρτα με δράστη έναν 29χρονο και θύμα τον 75χρονο πεθερό του.

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται σε εξέλιξη, για τον εντοπισμό του δράστη και θεωρείται θέμα ωρών η σύλληψη ή η παράδοσή του.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν σε ορεινή περιοχή στα σύνορα Άρτας – Αιτωλοακαρνανίας το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο 29χρονος, αμέσως μετά την δολοφονία του 75χρονου πεθερού του στο Αστροχώρι.
Σύμφωνα με το epiruspost, το έγκλημα έγινε στην αυλή του ηλικιωμένου άνδρα ενώ είχε προηγηθεί καβγάς ανάμεσά τους για οικογενειακούς λόγους. Στις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης, ο 29χρονος από το Μεσόπυργο Άρτας πήγε στο σπίτι του πεθερού του και αφού διαπληκτίστηκαν φέρεται να τον πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τουλάχιστον τέσσερις φορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost.gr, ο δράστης πυροβόλησε και εναντίον της πρώην συζύγου του. Ο ηλικιωμένος πατέρας, στην προσπάθειά του να προστατεύσει την 36χρονη κόρη του, καβγάδισε με τον δράστη, ο οποίος στη συνέχεια πήρε το όπλο και πυροβόλησε κατά του πεθερού του και της πρώην γυναίκας του, χωρίς όμως να την τραυματίσει. Ο δράστης, εκτός από ανθρωποκτονία, θα επιβαρυνθεί και με τη κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.