iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 21 Μαΐου 2024

Γκατσοπούλου, Παναγιώτου
Μπουρνούς αποχαιρετούν
την Ελένη Καχριμάνη


Συγκινούν τα αντίο στην Ελένη Έλλη Καχριμάνη την εμφατική μορφή του Λυκείου των Ελληνίδων της Ραφήνας, η οποία έφυγε από τη ζωή.

Η νυν πρόεδρος Εύη Γκατσοπούλου

Η κ. Ελένη Έλλη Καχριμάνη, έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω της ένα σπουδαίο έργο πολιτισμού, Παιδείας, ήθους. Εμείς, τα μέλη της οικογένειας του Λυκείου των Ελληνίδων την ευγνωμονούμε, προσπαθούμε να ακολουθήσουμε όσα μας κληροδότησε, θυμόμαστε πάντα τις συμβουλές και τη στάση ζωής της και την αποχαιρετούμε. Καλό παράδεισο κ. Ελένη!

Η τέως πρόεδρος Χριστίνα Παναγιώτου 

Αντίο αγαπημένη μας κ Ελένη!
Είσαι και θα είσαι στην καρδιά και στο μυαλό μας! Η μορφή σου παραμένει πάντα στο Λύκειο των Ελληνίδων Ραφήνας, που, ως πρόεδρος το υπηρέτησες με πάθος 22 χρόνια. Είσαι δίπλα σε κάθε μας σκέψη, ενέργεια ,δράση...Γιατί εσύ μας δίδαξες συμπεριφορές, αξίες, επιμονή, υπομονή και τόλμη. Εσύ μας ένωσες, μας δυνάμωσες, μας ενέπνευσες. Με την υψηλή σου μόρφωση, την παιδεία , το ήθος, τη στάση και την πείρα σου, μας έδωσες μαθήματα ζωής. Εσύ παραμένεις η μεγάλη" κυρία" του Λυκείου, η "μάνα" όλων μας. Σε αγαπήσαμε πολύ, όσο αγαπήσαμε και αγαπάμε το Λύκειο...
Κι απο κει ψηλά , στην ουράνια γειτονιά ,σίγουρα θα συνεχίσεις να μας νοιάζεσαι και να μας συμβουλεύεις. Καλό σου ταξίδι.

Ο πρόεδρος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς

Μια μεγάλη μορφή θα μας προσέχει από ψηλά.
Ελένη Καχριμάνη σε ευχαριστούμε για όλα όσα έχεις προσφέρει και διαμόρφωσες με τη συμβολή σου μια κοινωνία πιο ανθρώπινη, με αγάπη στις παραδόσεις, με αγάπη για τα παιδιά και με σεβασμό στον άνθρωπο.
Σε ευχαριστούμε! Καλό παράδεισο