iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Δευτέρα - 06 Μαΐου 2024

Συνελήφθη ανώμαλος
Αφγανός σε αστικό
λεωφορείο στην Ομόνοια


Τρόμος για 29χρονη κοπέλα σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας. Αφγανός επιβάτης, τη στρίμωξε, ξεκούμπωσε το παντελόνι του και άγγιζε τα γεννητικά του όργανα.

Η κοπέλα έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα ο οδηγός να ακινητοποιήσει το όχημα, να καλέσει την Αστυνομία και ο Αφγανός σάτυρος να συλληφθεί.
Η κοπέλα οπως κατάθεσε στην Αστυνομία, βρισκόταν στο λεωφορείο 035 που εκτελεί το δρομολόγιο Άνω Κυψέλη- Πετράλωνα- Ταύρος. Καθόταν στη μέση των τελευταίων καθισμάτων οταν την πλησιάζει ένας άνδρας και αρχίζει να την κοιτάζει επίμονα.

Ενοχλημένη η κοπέλα μετακινείται και τότε βλέπει και τον αλλοδαπό να την ακολουθεί. Μάλιστα, επιχείρησε να της πιάσει κουβέντα εξακολουθώντας να την κοιτάζει έντονα 'ομως εκείνη τον απέφυγε.
Ξαφνικά και ενώ το λεωφορείο διέσχιζε την πλατεία Ομονοίας, ο Αφγανός προβαίνει στην επαίσχυντη πράξη Η κοπέλα έντρομη, σηκώνεται, πηγαίνει στον οδηγό, τον ενημερώνει με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η Αστυνομία και να περάσει χειροπέδες στον ανώμαλο. Όπως προέκυψε, επρόκειτο για 42χρονο Αφγανό. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ protothema.gr