iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 04 Μαΐου 2024

Ραφήνα Τρολ έγραψε
ότι η συγνώμη της iselida.gr
ήταν ''κατόπιν διαταγής''


Με μεγάλο ρίσκο - καθώς δεν μπορείς να ξέρεις ποιός ψυχοπαθής κρύβεται πίσω από τα τρολ ''φάντασμα'' της Ραφήνας και του Πικερμίου οφείλω στο επαγγελματικό ήθος και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια - να διευκρινίσω (που κατάντησε το επάγγελμα του δημοσιογράφου να αναγκάζεται να διευκρινίσει σε τρολ) ότι δεν με έβαλε κανείς να ζητήσω συγνώμη - δηλαδή η Δημοτική Αρχή - από τους αναγνώστες για τη λάθος εκτίμηση στο επίμαχο άρθρο των αντιδημάρχων. Προφανώς δεν κατάλαβε τίποτα το τρολ που είναι μειωμένης αντίληψης.

Δεν έχω ξανανιώσει τέτοια αηδία στα 38 χρόνια που εξασκώ αυτό το επάγγελμα, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ τέτοιο εμετικό σχέλιο.

Επίσης καταδικάζω τα υβριστικά και απαξιωτικά σχόλια του ίδιου τρολ στο πρόσωπο του κ. Γαβριήλ, ο οποίος μετά το δημοσίευμα προς τιμήν του μου τηλεφώνησε και είχαμε μια ευγενική συνομιλία.

Δυστυχώς οι καιροί αγριεύουν πολύ άσχημα στην τοπική κοινωνία, το έχουμε ξαναγράψει. Καμία αμφιβολία πλέον ότι τα πρώτα θύματα θα είναι οι άνθρωποι των ΜΜΕ.