iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Ραφήνα Πικέρμι
Κυκλοφορεί η εφημερίδα
''Πρωτοσέλιδο''


Κυκλοφορεί σε δεκάδες σημεία ελεύθερης διανομής (το δημαρχείο στη Ραφήνα και το Κοινοτικό Κατάστημα στο Πικέρμι), τα ΚΑΠΗ, τα ΚΕΠ, τον ΕΦΚΑ, περίπτερα, καφετέριες, σούπερ μάρκετ, φούρνους, εστιατόρια, πρατήρια βενζίνης κλπ) η εφημερίδα ''Πρωτοσέλιδο''.

Πρώτο θέμα συνέντευξη του αντιδημάρχου Σάββα Αραπκιλή και ολοσέλιδο ειδικό άρθρο για την εφημερίδα μας από τον δήμαρχο Βαγγέλη Μπουρνούς για το μέλλον της Ραφήνας και του Πικερμίου.

Διαβάστε ακόμη πέντε σελίδες με ειδήσεις, σχόλια, παρασκήνια και gossip από τον δήμο Ραφήνας Πικερμίου, αναμεσά τους για τον έναν χρόνο από την ανεξαρτητοποίηση του Σπύρου Κάρλου και τα επόμενα βηματά του.

Άρθρα από την Α' επιλαχούσα βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ανατολικής Αττικής Βάσω Κόλλια, τον ιατρό συγγραφέα Ευάγγελο Μαυρουδή και τους δημοσιογράφους Παναγιώτη Φάκο και Αναστασία Γαβριελάτου.

Συνέντυεξη με τη διευθύντρια σπουδών των εκπαιδευτικών κέντρων Hello Μαίρη Σέιμαν, φωτορεπορτάζ από ένα ξεχωριστό αγώνα ποδοσφαίρου και όπως πάντα το χρονογράφημα του Αργύρη Κωστάκη.

''Πρωτοσέλιδο'' Η εφημερίδα όπως παλιά...