iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Ραφήνα Επιστολή
διαμαρτυρίας επαγγελματία
για το πανηγύρι


Η iselida.gr έλαβε επιστολή διαμαρτυρίας του επιχειρηματία Σάββα Ιωαννίδη, ο οποίος δραστηριοποιείται στη Ραφήνα σχετικά με την παράταση κατά μία ημέρα του πανηγυριού.

''Έμεινα άφωνος όταν διάβασα ότι το πανηγύρι στην Ραφήνα μας θα πάρει μια ημέρα παράταση. Πραγματικά δεν μπορούσα και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχει δημοτική αρχή που στρέφεται τόσο μα τόσο ενάντια στην ίδια της την αγορά και τελικά στον ίδιο της τον πολίτη. Ναι στον ίδιο της τον πολίτη, καθώς όλοι όσοι έχουμε καταστήματα και απασχολούμε εργαζόμενους είμαστε όλοι δημότες Ραφήνας Πικερμίου.

Σε ακόμα ένα μετριότατο καλοκαίρι χωρίς καμία βοήθεια από την τοπική αρχή, το μόνο που σκέφτηκαν ήταν να δώσουν μια ακόμα ημέρα παράταση στο πανηγύρι. Τόσο για τα πανηγύρια είναι αυτοί που περνούν τις αποφάσεις. Άρτος και θεάματα για λίγες μόλις ψήφους. Ρωτάει κάνεις πως τα βγάλαμε πέρα τον προηγούμενο χειμώνα? Ρωτάει κάνεις πως πήγαμε το καλοκαίρι αυτό.? Ρωτάει κάνεις πως θα βγάλουμε το χειμώνα που μας έρχεται? Όχι βέβαια. Γιατί κάνεις από την διοικούσα αρχή δεν έχει χάσει ούτε ένα ευρώ τα τελευταία τουλάχιστον οχτώ χρόνια.. Ούτε που τους νοιάζει να μπουν στην θέση μας..

Τι θα τους νοιάζει μόνο? Σε δέκα μήνες από τώρα να περνάνε και να μας λένε να τους στηρίξουμε ώστε να ξανά εξασφαλίσουν άλλα πέντε χρόνια ξεγνοιασιά. Ντροπή, ντροπή, ντροπή. Ποιος την έχασε όμως την ντροπή για να την βρουν εκείνοι?