iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 04 Μαΐου 2024

Η επιτροπή για το
βιώσιμο περιβάλλον
φυτεύει Ντράφι - Διώνη


Σε μια σημαντική οικολογική δράση προχωρά η επιτροπή για το βιώσιμο περιβάλλον Ραφήνας - Πικερμίου, υπό την αιγίδα του δήμου και σε συνεργασία με τη ΜΚΟ we4all.

Ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς έδωσε το ''πράσινο φως'' για να αναλάβει την εποπτεία και το σχεδιασμό η επιτροπή στον προεδρό της Δημήτρη Καρασταμάτη,ο οποίος συγκάλεσε συνεδρίαση του ΔΣ για ενδελεχή ενημέρωση.

Ο κ. Καρασταμάτης τόνισε στην ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr: Με την παραίνεση της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του δημάρχου κ. Μπουρνούς, αναλάβαμε την επιχείρηση δενδροφύτευσης στις καμένες περιοχές Ντράφι και Διώνη από την πυρκαγιά του καλοκαιριού. Τα δέντρα θα είναι Ελληνικά, ενώ καθοριστική θα είναι η συμβολή του πολιτικού μηχανικού μέλους του ΔΣ κ. Κουρτπαρασίδη, ο οποίος έχει όλη την τεχνογνωσία''.

Ο κ. Καρασταμάτης αφού ενημέρωσε ζήτησε από όλα τα μέλη του ΔΣ να συνταχθούν στην ''πράσινη'' επιχείρηση ο καθένας με συγκεκριμένο ρόλο. Στη συνεδρίαση μεταξύ άλλων μελών του ΔΣήταν ο αντιπρόεδρος Γιάννης Ρήγος, ο Γιώργος Μαρκαντώνης και ο Δημήτρης Κατσουλάκης.