iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 04 Μαΐου 2024

Xρήστος Τσεμπέρης:
Δεν είμαστε παιδιά
ενός κατώτερου Θεού


Με νέα του ανάρτηση στο διαδίκτυο ο αντιδήμαρχος επικοινωνίας Ραφήνας Πικερμίου Χρήστος Τσεμπέρης διαμαρτύρεται έντονα για τον πανζουρλισμό με τις ακατάπαυστες πτήσεις των αεροσκαφών πάνω από τη Ραφήνα.
Με ένα βίντεο όπου αεροσκάφος πετάει πάνω από...τα κεφάλια των παιδιών του Παιδικού σταθμού στην οδό Σάπαρη ο κ. Τσεμπέρης σημειώνει ότι η συχνότητα διέλευσης είναι κάτω του ενός λεπτού.
Εχει πορεία πάνω από σχεδόν όλο τον οικιστικό ιστό. Πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ, ξημερώματα. Καμμια εφαρμογή των ισχυόντων ωραρίων προσγειώσεων. Κανένα προστατευτικό ωράριο. Όλα στο δυτικό διάδρομο.
Και αυτήν την κατάσταση, μονομερώς εφαρμοζόμενη καθ'ολο το 24 ωρο όταν έχει νοτιά, αντιλαμβάνεται η ΥΠΑ και το Αεροδρόμιο ως κανονικότητα και δίνει στοιχεία μέσων όρων.
Είναι παραλογισμός, είναι "ετσιθελισμός" σε βάρος των κατοίκων σε Ραφήνα και εκτεταμένων περιοχών της Αρτέμιδας, με αστεία προσχήματα,παρα τις συνεχείς οχλήσεις, προτάσεις και διαμαρτυρίες.
Δεν υπάρχουν παιδιά ενός κατώτερου Θεού ούτε στη Ραφήνα, ούτε στην Αρτέμιδα. Η ισονομία και ο ισοκαταμερισμός στις προσγειώσεις θα εφαρμοστεί με κάθε πρόσφορο τρόπο διεκδίκησης. Σε κάθε επίπεδο.