iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 05 Μαΐου 2024

Είναι το GNTM ό,τι
πιο εμετικό είχε ποτέ η
Ελληνική τηλεόραση;


Θα μπορούσαμε να αρκεστούμε μόνο στον δημοσιογραφικό τίτλο του πολύ σοβαρού θέματος...

Όμως δεν μπορούμε να μη στηλιτεύσουμε ως άνθρωποι πάνω απ όλα όλες αυτές τις αδιανόητες εικόνες που διαδραματίζονται στο GNTM του Star.

Το κανάλι το χαρακτηρίζει ως εκπομπή. Σίγουρα δεν είναι. Αλλά δεν είναι και reality. Ούτε show. Δεν το λες ούτε έμμεσα διαγωνισμό ομορφιάς. Το GNTM είναι ο τηλεοπτικός βόρβορος που καταπατά την αξιοπρέπεια της γυναίκας, όπως πιστεύει ένα μεγάλο μέρος της Ελληνικής κοινωνίας.

Μόνο δύο ερωτήσεις.

Ποιός γονέας, ποιά μητέρα αντέχει είτε να συνηγορεί στο ''αίτημα'' της κόρης της να συμμετέχει σε αυτό το πράγμα ή ακόμη χειρότερα (φοβούμαστε ότι υπάρχουν κάποιοι) ποιός μπορεί να προτρέπει το παιδί του να γίνει βορά στην ''αρένα'' του φιλοθεάμονος κοινού.   

Η κ. Βίκυ Καγιά μοντέλο που μεσουράνησε τη δεκαετία του 90, πριν περίπου τριάντα χρόνια δηλαδή, η επικεφαλής της επιτροπής ''κριτών'' του GNTM δεν αντιλαμβάνεται πώς εκτίθεται? Αλλά κυρίως πιστεύει - ειλικρινά τη ρωτάμε - ότι είναι κανονικό, λογικό, φυσιολογικό, αισθητικά ωραίο μεγάλη γυναίκα να ουρλιάζει κάθε δύο λεπτά, σαν τα παιδάκια στη Μύκονο όταν τα ''τραβάει'' η κάμερα στις καλοκαιρινές διακοπές?

Θα μπορούσε κάποιος να κατηγορήσει και τον δημοσιογράφο ότι και ο ίδιος κοιτάζει ''από την κλειδαρότρυπα''. Ποσώς μας ενδιαφέρει αν δεν θα το πιστέψουν κάποιοι. Αγνοούσαμε αυτή την ''εκπομπή'', αλλά αρκούσαν μόνο 10 λεπτά χθες το βράδυ στο ζάπινγκ από τις διαφημίσεις μιάς ταινίας σε άλλο κανάλι, για να αντιληφθούμε ότι η τηλεόραση έπιασε πάτο. Ίσως και απόπατο...