iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 22 Μαΐου 2024

Πρεμιέρα για
τον νέο χώρο
των ΜΜΕ


Επιτέλους με καθυστέρηση μηνών και ύστερα από προσωπική παρέμβαση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας Πικερμίου Κωνσταντίνου Μώρου, οι άνθρωποι των τοπικών μέσων ενημέρωσης έχουν έναν pio αξιοπρεπή χώρο για να κάνουν τη δουλειά τους στις συνεδριάσεις.
"Πρεμιέρα" του διπλού τραπεζιού που επιτρέπει την απρόσκοπτη λήψη της συνεδρίασης από τις κάμερες, αλλά και την άνεση για την ''παραδοσιακή" καταγραφή με στιλό και χαρτί των όσων συμβαίνουν. Κυρίως όμως την ισότιμη μεταχείριση των μέσων, με ρεπορτάζ από το ίδιο σημείο, όπως συμβαίνει σε όλες τις προηγμένες χώρες.
Εκ δεξιών όπως κοιτάμε στις καρέκλες κάθισαν οι Κυριάκος Μαιόπουλος (rpn.gr), Δημήτρης Πνευματικάτος (Δημότης), Μάκης Κελέκης (irafina.gr) και Αργύρης Κωστάκης (iselida.gr), ενώ σε ''ειδική" θέση στη μπροστινή πλευρά κάθισε ο Βαγγέλης Ιωάννου (irafina.gr).
Καλορίζικο και καλή δουλειά ευχήθηκε η αντιδήμαρχος Δήμητρα Τσεβά, περνώντας για να καθίσει στη θέση της.
Δυστυχώς και αυτή τη φορά δεν έλειψε η οχλαγωγία από το χολ, από δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι αντί να βρίσκονται στη συνεδρίαση έστησαν ''πηγαδάκια'' και φωνασκούσαν μαζί με παρείσακτους, οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται ότι μέσα οι άνθρωποι των ΜΜΕ εργάζονται.
Ας ελπίσουμε σύντομα αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο να εκλείψει.