iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 04 Μαΐου 2024

''Καταιγίδα'' αντιδράσεων
για τα σκυλιά του
Σταύρου Ξαρχάκου


''Θύελλα'' επικριτικών σχολίων στα social media, έχει προκαλέσει η απόφαση της οικογένειας του μεγάλου συνθέτη Σταύρου Ξαρχάκου, να δώσει τα τρία γέρικα σκυλιά της οικογένειας στο καταφύγιο ζώων του δήμου Αθηναίων στον Ελαιώνα.

Σε αναρτησή της η συζυγός του Ηρώ Σαΐα, δίνει τη δική της εξήγηση για την εξέλιξη αυτή, περιγράφοντας την προσπάθεια που έκανε προκειμένου τα σκυλιά να μην μείνουν μόνα τους.

«Τα 3 αυτά σκυλιά τα είχαμε εδω και 11 χρονια το ενα, 9 χρονια τα αλλα δυο και πληρώναμε ζευγάρι το οποίο διέμενε στην κατοικία της Αίγινας για τη φροντίδα των σκυλιών. Το ζευγάρι αυτο αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του. Την περασμένη Κυριακή οι άνθρωποι έφυγαν. Εγω έμεινα προσπαθωντας μεχρι και την Πεμπτη που γύρισα στην Αθήνα, να βρεθεί μια λύση για τα σκυλιά. Αναζητήσαμε ανθρώπους για να υιοθετήσουν τα σκυλιά όμως κανένας δε θέλησε, και κανένας δεν ήθελε να αναλάβει έστω και επί πληρωμή τη φροντίδα τους. Ψάχναμε 3 μήνες -ξέροντας πως οι άνθρωποι θα έφευγαν - μήπως και κάποιος ήθελε κάποιο από τα σκυλιά ή και όλα, όμως κανείς δε βρέθηκε», αναφέρει μεταξύ άλλων.