iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 07 Μαΐου 2024

Μαραθώνας Αν όντως
έγινε αυτό το
σαρδάμ, ήταν επικό!


Διαβάζουμε στο διαδίκτυο για ένα σαρδάμ που φέρεται να έγινε στα εγκαίνια της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στον Μαραθώνα. 

Δεν είμασταν παρόντες γιατί δεν είχαμε προσκληθεί, δεν μάθαμε από πουθενά για αυτή την πολιτική εκδήλωση ώστε να πάμε έστω και απρόσκλητοι αν και θα ήταν αγενές και δεν θα το κάναμε σε καμία περίπτωση. Συνεπώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν όντως προσφώνησαν - προφανώς κατά λάθος - έτσι τοπικό αξιωματούχο προκαλώντας τον στο μικρόφωνο για έναν σύντομο χαιρετισμό. Δεν γνωρίζουμε καν ποιός έκανε (αν έκανε τονίζουμε ξανά) αυτό το σαρδάμ.

Αλλά αν έγινε θα ήταν πράγματι επικό και θα μείνει στην ιστορία...

Σε κάθε περίπτωση ένα σαρδάμ το αντιμετωπίζουμε πάντα με χιούμορ και καλοπροαίρετα. Πάντως μια από τις πιο επιτυχημένες ραδιοφωνικές εκπομπές της τελευταίας τριακονταετίας ήταν το ετήσιο κάθε Χριστούγεννα ''σαρδάμ σόου'' στο σταθμό Flash 96 με ακροαματικότητες που ''χτυπούσαν κόκκινο''. Οι παραγωγοί της συγκέντρωναν όλο τον χρόνο με την πολύτιμη βοήθεια των ηχοληπτών τα σαρδάμ των εκφωνητών ειδήσεων και δημοσιογράφων που έκαναν εκπομπές, αλλά και των καλεσμένων τους και το αποτέλεσμα ήταν ξεκαρδιστικό...