iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Παραιτήθηκε ο δικηγόρος
του 53χρονου για την
υπόθεση των Σεπολίων


 Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής κρατείται ο 53χρονος, ο οποίος αύριο θα απολογηθεί για την αδιανόητη υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια.
Ο κατηγορούμενος βρίσκεται μόνος του σε κελί στα κρατητήρια, με τις αρχές να έχουν λάβει τη συγκεκριμένη απόφαση, φοβούμενες πιθανές αντιδράσεις από άλλους συγκρατούμενους του 53χρονου εξαιτίας της φύσης του αδικήματός του. Μέχρι στιγμής δεν έχει δεχτεί επίσκεψη από κανέναν, δεν έχει εκφράσει κάποιο αίτημα και δεν έχει δικηγόρο να τον εκπροσωπεί, καθώς εκείνος που τον είχε αναλάβει, αποφάσισε να αποσυρθεί. Πλέον, εναπόκειται στην πολιτεία να ορίσει συνήγορο για την υπεράσπισή του στο δικαστήριο.
Στην άσκηση συμπληρωματικής ποινικής δίωξης για διακεκριμένη εμπορία ανθρώπων και οπλοκατοχή στην πλημμεληματική της μορφή σε βάρος του 53χρονου για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών. Ο 53χρονος και ο 42χρονος απολογούνται αύριο στον ανακριτή. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να δημοσιοποιηθούν, με εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία του 53χρονου.