iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Δευτέρα - 06 Μαΐου 2024

Ξαναγύρισε στη
''Δύναμη Ανάπτυξης''
ο κ. Κωνσταντινίδης


Με επιστολή του ο κ. Ζήσης Κωνσταντινίδης διευκρινίζει ότι ουδέποτε προσχώρησε στην παράταξη του Βαγγέλη Μπουρνούς.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr η οποία την Κυριακή 9 Οκτωβρίου έφερε στο φως το ρεπορτάζ με τη συμφωνία του κ. Κωνσταντινίδη παρουσία δεκάδων μαρτύρων στο Πάρκο Καραμανλή και τη φωτογραφία αγκαλιά με τον δήμαρχο, φυσικά και θα δημοσιεύσει την επιστολή του κυρίου (ζητούμε συγνώμη που τον... θίξαμε γιατί δεν είχαμε σωστή πληροφόρηση και γράψαμε ότι ήταν επιλαχών δημοτικός σύμβουλος), την οποία αναπαράγουμε από το site rafinatanews.gr ως οφείλουμε αναφέροντας την πηγή της είδησης.

Η επιστολή

''Δεν γνωρίζω για ποιο λόγο, δημοσιογράφοι έγραψαν σε τοπικά ΜΜΕ ότι είμαι δυσαρεστημένος από το «περιβάλλον» Βασιλόπουλου και προσχωρώ στην παράταξη Μπουρνούς. 

Δεν αρνούμαιότι συμφώνησα με τον νυν Δήμαρχο να τον βοηθήσω σε ότι καλό κάνει για τον τόπο, πράγμα το οποίο θα κάνω και για οποιονδήποτε άλλον, ο οποίος θα προβεί σε ενέργειες που θα ωφελήσουν το περιβάλλον και γενικότερα τον Δήμο μας. Ίσως το ενδιαφέρον μου και η θέληση μου να συμβάλλω στα κοινά και ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον παρερμηνεύτηκε και με έκπληξή μου είδα δημοσιεύματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Για να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν τα πράγματα !

Πρώτον : Ουδέποτε ήμουν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και μάλιστα επιλαχών.

Δεύτερον : Η φιλία και η σχέση μου με τον Ανδρέα Βασιλόπουλο είναι αδιαπραγμάτευτη και δεν διαταράχθηκε ποτέ όπως με έκπληξη διάβασα

Τρίτον : Θα τον βοηθήσω στηρίζοντας την υποψηφιότητά του, προκειμένου να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για το περιβάλλον και τον δήμο. 

Ευελπιστώ να δημοσιευθεί η επιστολή μου προς αποκατάσταση της αλήθειας.''

Όπως είδε ο κύριος δημοσιεύθηκε η επιστολή προς αποκατάσταση όπως λέει της αλήθειας του.

Η δημοσιογραφική μας παρατήρηση είναι πως o κύριος έχει το αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα να ανήκει σε όποια παράταξη επιθυμεί ανάλογα τις διαθέσεις του και ανάλογα την ημέρα. Φυσικά και δεν έχουμε τίποτα μαζί του, καθώς ούτε τον γνωρίζαμε πριν την τυχαία συνάντηση της Κυριακής και του ευχόμαστε καλό προεκλογικό αγώνα με εντιμότητα και συνέπεια. Σε κάθε περίπτωση κέρδισε με το σπαθί του τα 15 λεπτά δημοσιότητας κατά τη ρήση του Άντι Γουόρχολ. Αναρωτιόμαστε απλώς γιατί ''το θυμήθηκε'' τέσσερις ημέρες μετά? Είναι πολύς χρόνος για μια διάψευση ρεπορτάζ - ευτυχώς με δεκάδες μάρτυρες - που αναρτήθηκε μισή ώρα μετά τη συμφωνία του με τον κ. Μπουρνούς.

Ακολουθεί το κείμενο της iselida.gr όπου κανείς νοήμων άνθρωπος δεν θα δει αναφορά ότι ''ο κύριος ήταν δυσαρεστημένος με το ''περιβάλλον'' Βασιλόπουλου'', όπως αναφέρει ψευδώς στην αρχή της επιστολής του.

Το ρεπορτάζ της iselida.gr

Άλλη μια ηχηρή αποχώρηση από  παράταξη ''Δύναμη Ανάπτυξης'' Ραφήνας Πικερμίου.

Ο εκ των στενών συνεργατών του Ανδρέα Βασιλόπουλου (και ένθερμος μέχρι πρότινος υποστηρικτής του) καθώς και επιλαχών δημοτικός σύμβουλος Ζήσης Κωνσταντινίδης προσχώρησε στο ''στρατόπεδο'' του Βαγγέλη Μπουρνούς. Ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου καλωσόρισε τον κ. Κωνσταντινίδη παρουσία πολυπληθούς παρέας στο πάρκο Καραμανλή και έδωσαν τα χέρια όπως βλέπετε στο φωτορεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr.

Να σημειώσουμε δημοσιογραφικά πως είχαν προηγηθεί οι αποχωρήσεις από τη ''Δύναμη Ανάπτυξης'' της δημοτικής συμβούλου Βαλερί Βασιλικού η οποία ανεξαρτητοποιήθηκε και του Δημήτρη Καρασταμάτη επίσης επιλαχόντα στο ψηφοδέλτιο του κ. Βασιλόπουλου. Ο κ. Καρασταμάτης που είναι και πρόεδρος της επιτροπής για το βιώσιμο περιβάλλον όπως έχει δηλώσει έχει βρει στο πρόσωπο του κ. Μπουρνούς έναν πολύτιμο συμπαραστάτη με συγκροτημένο σχέδιο για τον δήμο. Δήλωση που ερμηνεύεται ως προάγγελος συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο του κ. Μπουρνούς, πιθανότατα ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος.

Μετά και αποχώρηση και του κ. Κωνσταντινίδη - όπως σχολιάζουν αυτοδιοικητικοί κύκλοι - η ''Δύναμη Ανάπτυξης'' φυλλοροεί από αναγνωρίσιμα στελέχη και ο επικεφαλής της χάνει έδαφος στην προεκλογική κούρσα.

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ (Κινέζικη παροιμία)