iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Για διακεκριμένη
μαστροπεία διώκεται
η μητέρα της 12χρονης


Ένα έμβασμα των 20 ευρώ, οι συνομιλίες που κατέγραψε από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι τα τέλη του μήνα ο ''κοριός'' της Αστυνομίας και ο τρόπος που διαχειρίστηκε την κατάσταση την τελευταίες εβδομάδες η μητέρα της 12χρονης ήταν αυτά που την πρόδωσαν και την οδήγησαν νωρίς το απόγευμα στη ΓΑΔΑ.

Οι αναλυτές της Ασφάλειας από την πρώτη στιγμή γνώριζαν ότι η μητέρα του κοριτσιού είχε ύποπτη συμπεριφορά. «Δεν ήταν» έλεγαν, «δυνατόν το παιδί να κυκλοφορεί με πανάκριβα κινητά, μέχρι αργά τα μεσάνυχτα, καινούργιο ποδήλατο και -το κυριότερο- να της ζητάει συνεχώς χρήματα». Δεν είναι φυσιολογικό, λένε, μία γυναίκα να ζητάει από ένα παιδί της ΣΤ’ Δημοτικού λεφτά.

Πλέον, οι κατηγορίες για τη μητέρα είναι βαριές, καθώς, όπως λένε οι πληροφορίες, διώκεται για κακουργηματική μαστροπεία. Τα εμβάσματα που δεχόταν στον λογαριασμό της είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ περισσότερα και, αν και η ίδια φέρεται να υποστηρίζει ότι προέρχονται από την εργασία που προσέφερε στο μίνι μάρκετ του 53χρονου Ηλία Μίχου, όλα δείχνουν ότι είναι χρήματα από την εκπόρνευση του παιδιού της.

Αν και είχε εκδοθεί σε βάρος της ένταλμα σύλληψης, αυτό που της είπαν, είναι ότι πρέπει να μεταβεί στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, προκειμένου η μικρή να δώσει στους ειδικούς παιδοψυχολογους συμπληρωματική κατάθεση.

Ουσιαστικά, θα προσπαθήσουν να μάθουν από το παιδί αν αυτά που υποστηρίζει εκδιδόμενη γυναίκα με κατάθεση της στο «Ανηλίκων» για τον 53χρονο, ότι επισκεπτόταν οίκο ανοχής μαζί με το κοριτσάκι, αν έχουν βάση, ενώ θα της δείξουν και φωτογραφίες, προκειμένου να προχωρήσει σε αναγνώριση.

ΠΗΓΗ protothema.gr