iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 05 Μαΐου 2024

Κορωπί Άνοιξε
η αγκαλιά του
''Χαμόγελου του Παιδιού''


'Εγιναν στο Κορωπί τα εγκαίνια του πολυχώρου του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού".
Ένας χώρος με σημαντικές κοινωνικές, εκπαιδευτικές δομές, χώρους ψυχαγωγικής και δημιουργικής απασχόλησης, επαφής των παιδιών με τη φύση και τα ζώα του κτήματος, κέντρο συντονισμού όλων των οχημάτων του Οργανισμού, ακαδημία εκπαίδευσης και επιμόρφωσης καθώς και πολλών άλλων δραστηριοτήτων.
Την Περιφέρεια Αττικής εκπροσώπησε ο αντιπεριφερειάρχης ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός, ο οποίος εξήρε το τεράστιο έργο που επιτελεί "το χαμόγελο του παιδιού" και ο ιδρυτής και πρόεδρος του οργανισμού Κώστας Γιαννόπουλος.
ο κ. Αυγερινός σημείωσε πως η Περιφέρεια είναι θερμός συμπαραστάτης ευάλωτων ομάδων της κοινωνίας μας, και ιδιαίτερα σε δράσεις που στοχεύουν στην φροντίδα και την βοήθεια των παιδιών που την έχουν ανάγκη.
Στα εγκαίνια 'ηταν παρόντες ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, οι Δήμαρχοι Κορωπίου Δημήτρης Κιούσης και Βούλας- Βάρης - Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, τα Αρχηγεία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και οι περισσότεροι από τους 67 χορηγούς και υποστηρικτές του Οργανισμού.