iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Ραφήνα Ημέρες
κολοκύθας, παντοπωλείο
''με την οκά''


Ψάχνοντας νόστιμες αλλά και εύκολες συνταγές για κάθε μέρα, για όσους δεν μπορούν να περιμένουν πολύ ώρα για να φτιάξουν το καθημερινό γεύμα τους, πέσαμε πάνω στο απόλυτο λαχανικό της εποχής, την αγαπημένη μας κολοκύθα στο εκπληκτικό οπωροπαντοπωλείο ''με την οκά'' στη Ραφήνα.

Η κολοκύθα που δίνει λύσεις στην κουζίνα και μάλιστα από τις πιο γευστικές.

Στο ''με την οκά'' θα βρείτε τις πιο φρέσκες και νόστιμες κολοκύθες της αγοράς και οι άνθρωποι του μαγαζιού θα σας εξυπηρετήσουν με ευγένεια στην επιλογή σας.

Άνετο πάρκινγκ

Λ. Φλέμινγκ 54 - Τηλέφωνο 22940 75754

Δείτε και πέντε συνταγές που προτείνει το olivemagazine.gr

Πανεύκολη κολοκυθόσουπα
Ξεκινάμε από τα βασικά, δηλαδή από μία σούπα με κολοκύθα. Θα γίνει η καλύτερη συντροφιά σου τις κρύες φθινοπωρινές νύχτες.

Σπαγγέτι καρμπονάρα με κολοκύθα
Αυτή η συνταγή είναι τόσο νόστιμη που άνετα για χάρη της μπορείς να απαρνηθείς για πάντα την κλασική καρμπονάρα. Ή τουλάχιστον για όσο βρίσκεις στην αγορά ωραίες κολοκύθες για να την ετοιμάσεις.

 

Μπατζίνα με κίτρινη κολοκύθα και φέτα
Τι καλύτερο από μία πίτα για σνακ στο σπίτι και το γραφείο; Μία πίτα χωρίς φύλλο, που θα ετοιμάσεις με ελάχιστα υλικά, εύκολα και γρήγορα γιατί είμαστε και ανυπόμονοι.

Κολοκύθα ψητή με πασατέμπο
Με κολοκύθα μπορείς να φτιάξεις και ένα super ορεκτικό για τα φιλικά καλέσματα και μάλιστα με ελάχιστα υλικά, κυρίως μυρωδικά, που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σου. Κανείς δεν θα καταλάβει ότι για αυτό το πιάτο χρειάστηκε μόλις ένα τέταρτο προετοιμασίας!

Αφράτο κέικ κολοκύθας
Και για το τέλος ένα γλυκάκι, γιατί η κολοκύθα πάει παντού και η φόρμα του κέικ δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτή την εποχή, λοιπόν, φτιάχνουμε αφράτο κέικ κολοκύθας όλο άρωμα και γεύση, για να συνοδεύουμε τον καφέ και το τσάι μας.