iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 04 Μαΐου 2024

Η ομάδα του ΣΕΗ
δίπλα στην
οργάνωση 4ΑΜΕΑ


Η Νένα Χρονοπούλου και ο Τάσος Μητρόπουλος υποδέχθηκαν στην οργάνωση 4ΑΜΕΑ, μέλη από την ποδοσφαιρική ομάδα του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών για να δώσουν όλοι μαζί το μήνυμα της αποδοχής των ανθρώπων με αναπηρία.
Γυρίστηκαν τα πρώτα πέντε spot που περιέχουν μηνύματα αποδοχής των ανθρώπων με αναπηρία από την κοινωνία.
Η Νένα Χρονοπούλου σημειώνει
Τα συγκεκριμένα "κοινωνικά μηνύματα αγάπης και αποδοχής" των ΑμεΑ, πιστεύουμε πως θα αγαπηθούν από όλους όσους θα τα δουν, όπως επίσης πως θα ευαισθητοποιήσουν όλες τις ηλικιακές ομάδες.
Η Ποδοσφαιρική Ομάδα του Σ.Ε.Η. σε όλες τις δράσεις της 4ΑΜΕΑ που αφορούν τα παιδιά με αναπηρία αλλά και κάθε άνθρωπο ΑμεΑ, πάντα δηλώνει παρούσα.
Ο συνάδελφος, φίλος και αρχηγός της Ποδοσφαιρικής Ομάδας του Σ.Ε.Η Δημήτρης Καλατζής μαζί με τους  Κώστα Φραγκολιά, Παναγιώτη Καρμάτη και Παύλο Πιέρρο αφιέρωσαν μία ολόκληρη ημέρα για να στηρίξουν τα παιδιά μας!
Κανένα γύρισμα δε μπορεί να γίνει εάν δεν υπάρχει σκηνοθέτης, και συνεργείο, γι' αυτό ο καλός φίλος και εθελοντής της 4ΑΜΕΑ κ. Αντώνης Συμεωνάκης (Κινηματογραφιστής και Φωτογράφος) είναι δίπλα μας σε όλες τις δράσεις μας που πρέπει να αγαπηθούν από τον κόσμο.
Ένα καλό γύρισμα δε γίνεται χωρίς Make Up Artist & Hair Stylist, η εθελόντρια και φίλη μας κ. Ναταλία Σελεμίδη επιμελήθηκε όλους όσους πήραν μέρος στο γύρισμα.
Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας, η αποδοχή των ανθρώπων με αναπηρία από μία άφιλη προς το παρόν κοινωνία έχει μεγάλη διαδρομή να διανύσει, αυτός ο μαραθώνιος αγώνας μαζί με όλους εσάς αλλά και όλους τους εθελοντές μας φαντάζει πιο ελπιδοφόρος και σίγουρα πιο εύκολος...
Να είσαστε πάντα καλά, σας αγαπάμε, σας σεβόμαστε, σας χρειαζόμαστε τώρα περισσότερο από ποτέ.