iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Συνάντηση του Εμπορικού
Συλλόγου Ραφήνας με
τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ


Συνάντηση μεταξύ των Πρόεδρων της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών Έμπορων Ραφήνας - Πικερμίου Ευάγγελου Χαραμή και του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών Γιάννη Χατζηθεοδωσίου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Μιχάλης Γκολεμάς καθώς και ο Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ Νίκος Γρέντζελος.

Ο κ. Χαραμής μετέφερε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η τοπική αγορά λόγω της εκτεταμένης ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης ενώ παράλληλα ζήτησε την στήριξη του ΕΕΑ για δράσεις και εργαλεία τα όποια θα δώσουν την απαραίτητη ανάσα που χρειάζεται ο επιχειρηματικός κόσμος της Ραφήνας και του Πικερμίου.

Η προσοχή όλων στράφηκε στην ανάγκη της μείωσης του συντελεστή του ΦΠΑ, μια ενέργεια που ήδη το ΕΕΑ έχει ζητήσει επίσημα από το επιτελείο της Ελληνικής Κυβέρνησης. Το ΕΕΑ θέλοντας να δείξει έμπρακτα την στήριξη του προς την Ένωση, έδωσε πρόσβαση σε μια σειρά εργαλείων που θα βοηθήσουν την αγορά μας.

Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε εν αναμονή αρκετών δράσεων στο άμεσο μέλλον που μοναδικό στόχο έχουν την τόνωση της τοπικής αγοράς.