iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Τι απαντά η δικηγόρος
της 19χρονης στη
δήλωση του Α. Κούγια


Στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, ότι «η 19χρονη ικανοποίησε μία φαντασίωσή της» στο ΑΤ Ομόνοιας, απαντά με ανακοίνωσή της η πληρεξούσια δικηγόρος του θύματος, Αλεξάνδρα Κρεμιζά, κάνοντας λόγο για έναν «συκοφαντικό ισχυρισμό».

«Μία νεαρή κοπέλα κατήγγειλε ότι στο αστυνομικό τμήμα- ενώ δεν είναι αληθές- έγινε μία πράξη βιασμού. Όταν διάβασα τη δικογραφία, που μου την έφεραν συγγενείς του αστυνομικού, διαπίστωσα ότι τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Μία κοπέλα πράγματι, στις 10 τη νύχτα, ήταν με τη φίλη της στην περιοχή του Θησείου. Μαζί με τη φίλη της πλησίασαν τέσσερις αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και άρχισαν να τους φλερτάρουν», είπε στο Mega, σχολιάζοντας πως «η κοπέλα ικανοποίησε μία φαντασίωσή της».

Στα παραπάνω, η κ. Κρεμιζά, απαντά: «Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν τα παραπάνω αφού οι δράστες επικαλούμενοι την ιδιότητά τους ως «φυλάκων» της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας και της κοινωνίας, όπως μετ’ επιτάσεως της επαναλάμβαναν, την έκαναν να νιώσει ασφαλής και την προσέλκυσαν στο Α.Τ. Ομόνοιας, στο οποίο δήθεν θα την ξεναγούσαν. Η 19χρονη ποτέ της δεν διανοήθηκε ότι θα ακολουθούσαν τα όσα έπραξαν εις βάρος της μέσα στον χώρο του Α.Τ. Ομόνοιας».