iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 08 Μαΐου 2024

Νέο αθλητικό ρεκόρ στο
Πρωτάθλημα ΜΜΕ από
τον Αργύρη Κωστάκη


Ξεκίνησε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου το 34ο επίσημο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ΜΜΕ (40ο αν συνυπολογιστούν και κάποια ματς με τη μορφή φιλικών τουρνουά χωρίς φύλλα αγώνα στις αρχές της δεκαετίας του 80').

Συμμετέχουν δέκα ομάδες με τη νέα διοργανώτρια επιτροπή να απαρτίζεται από τους Νίκο Μερτζάνη πρόεδρο, Νίκο Περάκη αντιπρόεδρο, Τάσο Δρακωτό γενικό γραμματέα, Αλέκο Λατσούνα ταμία και Γιώργο Σταματάκο μέλος.

Τα ματς που διεξήχθησαν είναι DNEWS - ALPHA, Metaforespress - ΣΕΗ, ΑΝΤ1 - Iefimerida, ΓΓΑ - SPORTIME
και ΑΥΓΗ - OVER FM.

Γήπεδο Μελισσίων στο ματς Metaforespress - ΣΕΗ, ο δημοσιογράφος Αργύρης Κωστάκης έκανε άλλο ένα ακατάρριπτο ρεκόρ στην ιστορία του πρωταθλήματος ΜΜΕ. Σε ηλικία 59 ετών ξεκίνησε για 34η χρονιά σε αρχική 11αδα σε πρεμιέρα πρωταθλήματος με 17 διαφορετικές ομάδες, αποτελώντας παράδειγμα κουράγιου και αθλητικής δύναμης για τους νέους αθλητές, ενώ σε 924 ματς δεν έχει αποβληθεί ποτέ, κερδίζοντας την εκτίμηση συμπαικτών και διαιτητών.

Ο ίδιος μέσω του fb στη φωτογραφία με τον φίλο του, τον αρχηγό της ομάδας του ΣΕΗ Γιώργο Γεροντιδάκη τόνισε. ''Ευχαριστώ τον κόουτς και συμπαίκτη Αλέκο Λατσούνα για την εμπιστοσύνη του και τον σεβασμό όλων των παιδιών της ομάδας''. 

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης σχολίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ''Μακάρι να καταφέρουμε να πετύχουμε όσα εσύ Αργύρη όλα αυτά τα χρόνια! Αποτελείς κόσμημα για το πρωτάθλημα''.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αργύρης στο ματς μάρκαρε ως δεξί μπακ έναν αντίπαλο 28 ετών που θα μπορούσε να είναι γιός του, ενώ συμπαίκτης του είναι ένα 29χρονος, ο Θοδωρής Δημητρόγλου ο ψηλότερος παίκτης του πρωταθλήματος (1.95), όπως φαίνεται και στη φωτό.

 

Και μια δήλωση από τον ''πρόεδρο'' της ομάδας metaforespress.gr Φώτη Φωτεινό ''όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε! Καλή σεζόν με υγεία!''

ΦΩΤΟ Λευτέρης Σερλής