iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 04 Μαΐου 2024

Ο σύλλογος ''Διώνη''
συμπαραστάτης στο
''τζάμπολ της αγάπης''


Σε δελτίο Τύπου του συλλόγου ''Διώνη'' επισημαίνεται

Τα παιδιά της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής του «Τζάμπολ της Αγάπης™» έχουν τώρα στο πλευρό τους άλλον έναν συμπαίκτη που τα υποστηρίζει με πράξεις αγάπης και ενθουσιασμό. Πρόκειται για τον Σύλλογο μας «η ΔΙΩΝΗ», ο οποίος και υπό τη νέα του διοίκηση, δείχνει την ευαισθησία του προς τα παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, ενισχύοντας έμπρακτα και με δικούς μας ανθρώπους το έργο των εθελοντών που συμμετέχουν και είναι απαραίτητοι για την υλοποίηση του προγράμματος.

«Όλα τα παιδιά είναι και δικά μας παιδιά» είναι η δήλωση του ΔΣ του Συλλόγου, που αποφάσισε ομόφωνα να χορηγήσει αθλητικές φανέλες στην αξιοθαύμαστη ομάδα των μικρών ηρώων, συμβαδίζοντας με τους στόχους του προγράμματος, που και για τον Σύλλογο «η ΔΙΩΝΗ» είναι αυτονόητοι: να ενσωματωθούν τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης μέσα από το παιχνίδι στην «κοινότητα» των υπόλοιπων παιδιών, τα οποία με τον ίδιο τρόπο θα μάθουν να αποδέχονται τη «διαφορετικότητα» και να «αγκαλιάζουν» τα παιδιά που τόσο το έχουν ανάγκη, εντός και εκτός των γηπέδων.

To «Τζάμπολ της Αγάπης™» «τρέχει» μέσα στα γήπεδα από το 2016 και αποτελεί μία αξιέπαινη προσπάθεια που εμπνεύστηκε και υλοποίησε ο καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής καλαθοσφαίρισης Γιάννης Τσουμπρής, μαζί με τον γιο του που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού.

Την ευθύνη της συγκεκριμένης δράσης κοινωνικής ευθύνης του Συλλόγου «η ΔΙΩΝΗ» έχει αναλάβει το Μέλος του ΔΣ, Ιατρός Χρήστος Νησωτάκης.

Εκ μέρους του  Διοικητικού Συμβουλίου 

Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γενικός Γραμματέας

Παναγιώτης Χατζηνικολάου                                        Σπύρος Κοκκόλης