iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 08 Μαΐου 2024

Ραφήνα Β. Χαραμής:
Θέλουμε όλους τους
επιχειρηματίες δίπλα μας


Με την παρουσία του εμπορικού κόσμου της Ραφήνας και του Πικερμίου πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ένωσης επαγγελματοβιοτεχνών εμπόρων στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Ραφήνας.

Ικανοποιητική η συμμετοχή των ανθρώπων της αγοράς με τον πρόεδρο της Ένωσης Βαγγέλη Χαραμή να καλεί σε ''πανστρατιά'' τους επιχειρηματίες για να δυναμώσει η φωνή τους.

''Θέλουμε όλους δίπλα μας'' είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως και τα μέλη του Δ.Σ. είναι εθελοντές που τρέχουν και για τις επιχειρήσεις τους αλλά και για τους συναδέλφους τους.

''Μπαίνουμε πιο ενεργά στον ηλεκτρονικό κόσμο'' σημείωσε ο κ. Χαραμής ανακοινώνοντας μια νέα εφαρμογή (σ συνεργασία με το Εμπορικό Επιμελητήριο) για τα κινητά των μελών της Ένωσης που θα δίνει πολλές δυνατότητες και προσέλκυσης πελατών. Παράλληλα τόνισε τη σημασία της απόκτησης τόσο τραπεζικού λογαριασμού της Ένωσης που θα διευκολύνει τα ενισχυτικά προγράμματα, αλλά και το νέο κινητό τηλέφωνο που μπορούν να καλούν οι επιχειρηματίες. Επίσης θα δημιουργηθεί και site της ένωσης, ενώ στα σχέδια είναι και δημιουργία e shop, για όσους ενδιαφέρονται.

Να σημειώσουμε ότι από την έναρξη της θητείας του νέου ΔΣ έγιναν 26 νέες εγγραφές μελών.

Το παρών στη Γ.Σ. έδωσαν και οι δύο προηγούμενοι πρόεδροι Γρηγόρης Τσίρος και Σπύρος Μαυρολέων.

Δείτε το φωτορεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr