iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Ραφήνα Πολιτική
εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ
την Κυριακή


Σε δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ραφήνας Πικερμίου αναφέρεται.

Δεν αποτελεί πλέον καμία πρωτότυπη ανακάλυψη ότι αυτή η κυβέρνηση οδηγεί την κοινωνία - όλο και περισσότερο- στα πιο ακραία όρια της.

Δεν είναι οι θλιβερές πρωτιές στην ακρίβεια, την ανεργία, την ενεργειακή κρίση

(3η ακριβότερη βενζίνη στην Ευρώπη και 1η θέση στην τιμή του ρεύματος),

Δεν είναι οι χαμηλοί μισθοί, και το ποσοστό πληθυσμού στο όριο της φτώχειας.

Δεν είναι το υψηλότατο ποσοστό των θανάτων από την πανδημία, και το χαμηλότερο πανευρωπαϊκά στις δημόσιες Δαπάνες Υγείας.

Δεν είναι οι πρώτες θέσεις σε Φοροδιαφυγή, Διαφθορά και Ανελευθερία των ΜΜΕ.

Δεν είναι η θέση στην πρώτη δεκάδα παγκοσμίως στην κατάθλιψη.

Πάνω, πέρα και μαζί με όλα αυτά, είναι ένα ανεπανάληπτο μίγμα, ανηθικότητας, αναλγησίας, ηθικής κατάπτωσης και νοσηρότητας.

Ένα μίγμα με επικεφαλής τους άριστους “παρτάκηδες” που πλουτίζουν από την δυστυχία των άλλων, παραβιάζοντας το πόθεν έσχες εδώ και χρόνια, εν γνώσει του πρωθυπουργού.

Αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού μιας ευρωπαϊκής χώρας, που παρακολουθεί πολιτικούς αρχηγούς κομμάτων, δημοσιογράφους κι επιχειρηματίες, κάνοντας κουρέλι την δημοκρατία.

Σε ένα τέτοιο περιβάλλον η εύκολη δουλειά για την αξιωματική αντιπολίτευση θα ήταν η αποκάλυψη και η καταγγελία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ επιλέγει τον δύσκολο τρόπο, να σχεδιάσει με σοβαρότητα και ρεαλισμό την δική του πρόταση, έναν “οδικό χάρτη” για μια χώρα με στόχο την “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ”.

Αυτή την πρόταση θα παρουσιάσει την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί στην Ραφήνα (αμφιθέατρο του Γυμνασίου – Λυκείου “Μ. Θεοδωράκης”).