iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 04 Μαΐου 2024

Ραφήνα Το όνομα
της παράταξης της
Δήμητρας Τσεβά


Ρισκάρουμε δημοσιογραφικά να ''μαντέψουμε'' μέσα από το κείμενο ανεξαρτητοποίησης της Δήμητρας Τσεβά ότι το όνομα της παραταξής της θα είναι ''Νέα Πορεία''. Και αυτό γιατί εσκεμμένα προφανώς η ίδια γράφει με κεφαλαία τις λέξεις Νέα Πορεία. Γιατί όχι απλώς νέα πορεία? Άρα...

Η επιστολή της

Καταθέτοντας τις δυνάμεις μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση επί είκοσι συνεχόμενα έτη, έφτασε η στιγμή για μια μεγάλη απόφαση.
Δηλώνω ότι παραιτούμαι από τη θέση της Αντιδημάρχου, σύμφωνα με όσα ορίζονται στο Νόμο 4804/2021 και αποχωρώ από τον συνδυασμό «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ».
Μετά από παρότρυνση των δημοτών της Ραφήνας και του Πικερμίου, θα συνεχίσω να προσφέρω τα μέγιστα για το κοινό καλό, μέσα από μια Νέα Πορεία, ως Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος. Θα συνεχίσω να υπηρετώ την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με πίστη, ήθος, τιμιότητα και προ πάντων μεγάλη αγάπη, όπως ακριβώς πράττω όλα αυτά τα χρόνια.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τον κάθε δημοτικό υπάλληλο ξεχωριστά και ιδιαιτέρως τους δημότες για τον σεβασμό και την πίστη τους προς το πρόσωπό μου.
Εύχομαι οι συνάδελφοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, να έχουν το θάρρος και την ενσυναίσθηση των σωστών επιλογών .