iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 08 Μαΐου 2024

Ραφήνα Απαντήσεις
σε όλα από τον
Βαγγέλη Μπουρνούς


Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις των επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης έδωσε ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς στην πρώτη μετά από πολύ καιρό εκ του σύνεγγυς συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Όπως κατέγραψε το ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr

Ο Δαμιανός Φαφούτης Συμμαχία Δημιουργίας για τη διευθέτηση του Μεγάλου Ρέματος και το master plan του Οργανισμού Λιμένος.

O Βασίλης Πιστικίδης  Νέα Αρχή  για την προοπτική της Αττικής οδού και του προαστιακού και τις εκσκαφές για την αποχέτευση στην οδό Β. Γεωργίου β'.

Η Κατερίνα Παπαδοπούλου Δημοτική Αλλαγή επίσης για τις εκσκαφές για την αποχέτευση στην Εθνικής Αντιστάσεως και τον απολογισμό της Δημοτικής Αρχής.

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος Δύναμη Ανάπτυξης για τις πληρωμές ατόμων από τον δήμο που αναρτώνται στη ''Διαύγεια'' και τα ονόματα της τριμελούς επιτροπής επιδομάτων πυροπλήκτων.

Οι απαντήσεις του κ. Μπουρνούς:

Δεν μπορεί να γίνει παρουσίαση των μεγάλων έργων πριν ανέβουν στην κρατική πλατφόρμα οι προτάσεις των τριών υποψηφίων αναδόχων. 

Το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάσισε να προηγηθεί μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων πριν το master plan του ΟΛΡ. Η ερώτηση ας ξαναγίνει συνεπώς σε δύο χρόνια και αν έχει γίνει ή ολοκληρωθεί η μελέτη.

Η διαπλάτυνση του Μεγάλου Ρέματος και το φράγμα ανάσχεσης θα γίνουν ταυτοχρόνως από τον Ιντρακάτ. Ο χρονικός ορίζοντας είναι τα τρία χρόνια.

Ο απολογισμός των τριών ετών της  Δημοτικής Αρχής θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί στο ξενοδοχείο ''Αύρα''.

Οι εντολές πληρωμών ανεβαίνουν στη Διαύγεια χωρίς ονόματα μόνο με τα ΑΦΜ καθώς υπάρχει η προστασία προσωπικών δεδομένων.

Η τριμελής επιτροπή επιδομάτων αποτελείται από έναν υπάλληλο της τεχνικής, της οικονομικής και της κοινωνικής υπηρεσίας. Αν θέλετε κ. Βασιλόπουλε ψάξτε στη Διαύγεια, είναι αναρτημένα τα ονόματα και δώστε εσείς στη δημοσιότητα. Εγώ δεν δίνω βορά τους υπαλλήλους μου.

Στο σημείο αυτό υπήρχε μικρή ένταση μεταξύ του δημάρχου και του κ. Πιστικίδη ο οποίος ζήτησε να ανακληθεί η έκφραση περί βοράς για να επιμείνει ο κ. Μπουρνούς.