iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 17 Μαΐου 2024

Ραφήνα Ο Στέφανος
Δάνδολος παρουσίασε
το νέο βιβλίο του


Το νέο του μυθιστόρημα ''φλόγα και άνεμος'' παρουσίασε στο Πνευματικό Κέντρο Ραφήνας Πικερμίου ο συγγραφέας - δημοσιογράφος Στέφανος Δάνδολος.

Τον συγγραφέα προλόγισε ο δημοσιογράφος και προσωπικός του φίλος Βαγγέλης Ιωάννου, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς, ο οποίος εξήρε το συγγραφικό έργο του κ. Δάνδολου.

Ο κ. Ιωάννου αναφέρθηκε στα χρόνια της νιότης στη δημοσιογραφία, όταν εργάζονταν στην ίδια εφημερίδα με τον κ. Δάνδολο και επισήμανε την πολυβραβευμένη συγγραφική πορεία του.

Ο κ. Δάνδολος σημείωσε πως η ανάγνωση βιβλίων είναι ένα ταξίδι. ''Διαβάζουμε για να περνάμε ωραία'' είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ''η λογοτεχνία με βοήθησε να ξεπεράσω τη δημοσιογραφία, ενώ με αυτό το βιβλίο συνδύασα και την παλιά καλή έρευνα του ρεπορτάζ''.

Στη συνέχεια ακολούθησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τη μορφή συνέντευξης μεταξύ των κυρίων Δάνδολου και Ιωάννου ενώπιον του κοινού.

Το νέο βιβλίο του Στέφανου Δάνδολου επικεντρώνεται στη ζωή της σπουδαίας ηθοποιού Κυβέλης (έτσι έμεινε στην ιστορία) το επωνυμό της Αδριανού.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Καλφαντής, Χρήστος Τσεμπέρης και Παύλος Μπατάλης, ο επικεφαλής της Νέας Αρχής Βασίλης Πιστικίδης, ο επικεφαλής της Δύναμης Ανάπτυξης Ανδρέας Βασιλόπουλος και η επικεφαλής της Νέας Πορείας Δήμητρα Τσεβά.

Δείτε το φωτορεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr