iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 17 Μαΐου 2024

Ραφήνα Γιορτινή
ψαροκατάσταση με
''μονομαχίες'' (εικόνες)


''Ψαροκατάσταση'' στον ''Γιώργο'' στο λιμάνι της Ραφήνας επίλεξε η Κατερίνα Τράση διευθύντρια του Polis Media Group για να κεράσει λίγους και εκλεκτούς φίλους για την ονομαστική της γιορτή με μικρή καθυστέρηση.

Οι μεζέδες άφθονοι, συνοδεύτηκαν από τσίπουρο, μπίρα, κρασί για όλους και... coca cola zero (για τον αντιδήμαρχο Σπύρο Κάρλο).

Στο τραπέζι κάθισαν ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς, οι αντιδήμαρχοι Μάκης Βουδούρης με τη συζυγό του, Χρήστος Τσεμπέρης με τη συζυγό του, Παύλος Μπατάλης και Σπύρος Κάρλος, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Ρήγος με τη συζυγό του, ο επικοινωνιολόγος Αντώνης Ανδριτσάκης, η αδελφή και ο γαμπρός της εορτάζουσας Ειρήνη και Αντώνης και η καλή της φίλη Αμαλία.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr (κατ αρχάς μαζί με τις ευχές της ευχαριστεί για την ευγενική πρόσκληση την κ. Τράση) βρέθηκε στο δημοσιογραφικό δίλημμα αν πρέπει να δημοσιοποιήσει τα όσα επικά ελέχθησαν στις συζητήσεις, αλλά και τις...''μονομαχίες'' των συνδαιτημόνων. 

Πιστοί στο σεβασμό της ιδιωτικότητας , θα αρκεστούμε σε μερικά highlights όπως στους αγώνες ποδοσφαίρου. Τα καλύτερα ''γκολ'' λοιπόν έβαλαν οι κύριοι Μπουρνούς και Μπατάλης με εκατέρωθεν χιουμοριστικές ατάκες και πειράγματα, ενώ από κοντά (χάλκινο μετάλλιο) ο κ. Κάρλος κυρίως με ''πυροσβεστικές'' παρεμβάσεις αν και με ...τη σέντρα ''έκανε Τούρκο'' τον δήμαρχο. Η αλήθεια είναι πως όλη η παρέα ήταν σε μεγάλα κέφια και η γιορτή θα τους μείνει αξέχαστη. 

Αν αυτό λέει κάτι άρχισε στις 2.30 το μεσημέρι και τελείωσε στις 8 το βράδυ!