iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 17 Μαΐου 2024

Ραφήνα Ο Παναγιώτης
Καλφαντής και μια
φωτογραφία με νόημα


Με μια - όπως πάντα - εκπληκτική φωτογραφία ο Παναγιώτης Καλφαντής αποτύπωσε το διάλειμμα της φύσης μεταξύ καταιγίδας και βαριάς συννεφιάς το πρωί στη Ραφήνα.

Επιλέγοντας το εμβληματικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου με τη θάλασσα ''να την πιείς στο ποτήρι'' ο αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου έβαλε τη λεζάντα ''χαρά Θεού'' στο fb.

Προφανώς η φωτογραφία είναι και συμβολική αντικατοπτρίζοντας την ψυχική διάθεση του κ. Καλφαντή, ο οποίος ξεπερνά κάθε εμπόδιο και δυσκολία με αισιοδοξία, ρεαλισμό και ευπρέπεια. Τουλάχιστον απ όσο τον συναναστρεφόμαστε δημοσιογραφικά την τελευταία δεκαετία, από τότε που ασχολήθηκε με τα κοινά, ο κ. Καλφαντής είναι ένας διαυγής άνθρωπος που δεν διαπραγματεύεται την αξιοπρέπεια και το ήθος του. Πάνω απ όλα όμως εκφράζει ανοικτά τις απόψεις του και τις υπερασπίζεται.

Αιρετός αυτοδιοικητικός που διαπρέπει και επαγγελματικά, ένας σπάνιος συνδυασμός, ο οποίος του δίνει την πολυτέλεια των επιλογών. Αποτελεσματικός διαχρονικά (και σε δύσκολες ημέρες) στα χαρτοφυλάκια που έχει αναλάβει με τη Δημοτική Αρχή, ο κ. Καλφαντής αποτελεί ένα ''δυνατό χαρτί'' εν όψει των δημοτικών εκλογών του 2023. 

Η φωτογραφία όπως γράψαμε και παραπάνω, απλώς το επισημαίνουμε, είναι από τη Ραφήνα...