iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 05 Μαΐου 2024

Οι ''Ιωνίδες'' σε
Χριστουγεννιάτικες
δράσεις!


Ο σύλλογος ''Ιωνίδες'' ετοίμασε το πρόγραμμα δράσεων για τις γιορτές και η πρόεδρος Σίσσυ Κατσούδα μαζί με το ΔΣ του συλλόγου πρέπει να νιώθουν υπερήφανες!
Γράφουν στη σελίδα τους στο fb:
Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο άναμμα του δέντρου στην πλατεία του Πικερμίου συμμετέχουμε με πολλές δραστηριότητες και χριστουγεννιάτικη διάθεση!!
Μαζί μας ο "Άλλος Άνθρωπος" με την κουζίνα του θα μαγειρέψει ζεστή παραδοσιακή φασολάδα την οποία θα προσφέρουμε δωρεάν σε όλους τους φίλους, με το κέφι του υπέροχου Κωνσταντίνου που θα είναι και πάλι μαζί μας, με τους εθελοντές της Νέας Μάκρης, που κάθε Κυριακή μαγειρεύουν για όσους έχουν ανάγκη! Η Φωτεινή Λιαργκόβα ετοιμάζει το δέντρο των ευχών για την στήριξη της Κοινωνικής Κουζίνας!
Η ομάδα της ζωγραφικής με το ταλέντο τους και την καλαισθησία της δασκάλας μας Ανθούλα Βαμβουρέλη θα δώσουν τον χριστουγεννιάτικο τόνο στολίζοντας το περίπτερο μας!
Η χορωδία μας, στο άναμμα του δέντρου, θα τραγουδήσει τα κάλαντα και άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια με το κέφι του δασκάλου μας και της Αγγελικής Ξανθούλη.
Η ομάδα πλεξίματος των Ιωνίδων με την Τασούλα Κάρλου πλέκουν για τα μωρά του ΗΛΙΤΟΜΗΝΟΥ αλλά και θα προσφέρουν έργα τους στο περίπτερο του 2ου Δημοτικού σχολείου για την ενίσχυση του!
Face painting για μικρούς και μεγάλους θα προσφέρουν οι Αθηνά και Χριστίνα Σίμου με σκοπό την στήριξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου!
Όπως γνωρίζετε υπάρχει η ομάδα των Ιωνίδων που στηρίζει τα παιδιά στο Παίδων Πεντέλης με την υπεύθυνη Φωτεινή Γιαννοπούλου και αφού πλέον μπορούμε να τα επισκεφθούμε (τώρα φιλοξενούνται 18 παιδιά εκεί), θα τους πάμε δώρα για τα Χριστούγεννα, θα διαβάσουμε παραμύθια και με την Χορωδία μας θα τραγουδήσουμε παρέα με όλα τα παιδιά!
Στις 29 Δεκεμβρίου πάμε θέατρο στην παράσταση που πρωταγωνιστεί η Μπέσσυ Μάλφα , γιατί το θέατρο καλλιεργεί τις ψυχές μας!
Ελάτε να γιορτάσουμε παρέα!
Δηλώστε συμμετοχή στις δραστηριότητες μας στην υπεύθυνη Έλσα Ψύχα και μοιραστείτε μαζί μας χαρά, βοηθώντας και τους ανθρώπους γύρω μας γιατί, όσο κι αν είναι δύσκολοι καιροί, εμείς επιλέγουμε να ζούμε την κάθε στιγμή μαζί, παίρνουμε δύναμη από την συνύπαρξη μας και θυμόμαστε ότι ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΑΣ και για αυτό μπορούμε!
ΦΩΤΟ rpn.gr