iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Πικέρμι Οι ''Ίωνίδες''
μαγειρεύουν φασολάδα
με τον ''άλλον άνθρωπο''


Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία του Πικερμίου εμείς οι Ιωνίδες θα συμμετέχουμε με πολλές δραστηριότητες και εορταστική διάθεση!
Μαζί μας ο "Άλλος Άνθρωπος" με την κουζίνα του θα μαγειρέψει ζεστή παραδοσιακή φασολάδα την οποία θα προσφέρουμε δωρεάν σε όλους τους φίλους, με το κέφι του υπέροχου Κωνσταντίνου που θα είναι και πάλι μαζί μας - με τους εθελοντές της Νέας Μάκρης- που κάθε Κυριακή μαγειρεύουν για όσους έχουν ανάγκη! Εκεί θα δείτε και το δέντρο των ευχών για την στήριξη της Κοινωνικής Κουζίνας!
 
Η χορωδία μας, στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, θα τραγουδήσει τα κάλαντα και άλλα εορταστικά τραγούδια με το κέφι του δασκάλου μας και της Αγγελικής Ξανθούλη!
Η ομάδα πλεξίματος των Ιωνίδων θα προσφέρουν έργα τους στο περίπτερο του 2ου Δημοτικού σχολείου για την ενίσχυσή του!
Αλλά δεν τελειώσαμε εδώ! Θα προσφέρουμε Face painting για μικρούς και μεγάλους με σκοπό την στήριξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πικερμίου!
Μοιραστείτε μαζί μας χαρά, βοηθώντας και τους ανθρώπους γύρω μας γιατί, όσο κι αν είναι δύσκολοι καιροί, εμείς επιλέγουμε να ζούμε την κάθε στιγμή μαζί, παίρνουμε δύναμη από την συνύπαρξή μας και θυμόμαστε ότι ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΑΣ και γι αυτό μπορούμε!