iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 17 Μαΐου 2024

Ραφήνα Πικέρμι
Έκπληξη με
υποψήφιο βουλευτή!


Αν εξαιρέσουμε τον αείμνηστο Μιλτιάδη Έβερτ κάτοικο Πικερμίου και τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή κάτοικο Ραφήνας, ουδέποτε στη μεταπολίτευση ο δήμος Ραφήνας Πικερμίου δεν είχε γηγενή βουλευτή. Αν και ακόμη και ο αείμνηστος Έβερτ εξελέγετο στην Αθήνα και ο κ. Καραμανλής στη Θεσσαλονίκη και όχι στην περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς δημοσιογραφικές πληροφορίες της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr στις επικείμενες εθνικές εκλογές της άνοιξης (ίσως και λίγο νωρίτερα κανείς δεν το αποκλείει) θα υπάρχει υποψήφιος βουλευτής μόνιμος κάτοικος εδώ και δεκαετίες στον δήμο μας.

Προφανώς δεν πρόκειται για τυχαίο πρόσωπο, αλλά για μια δυνατή υποψηφιότητα που ''θα ταράξει τα νερά'' τόσο στο κόμμα στου οποίου θα βρεθεί στη λίστα της περιφέρειας αν. Αττικής, όσο και στην περιοχή. Με επιστημονική κατάρτιση και αξιοζήλευτο βιογραφικό, αυτοδιοικητική εμπειρία και δυνατό σχέδιο ο πολιτευτής έκπληξη στοχεύει ψηλά...

Περισσότερα μεταξύ 9 και 12 Δεκεμβρίου. Δύο μεγάλων εορτών της Αγίας Άννης και του Αγίου Σπυρίδωνα, όπου θα...ανατείλει και επισήμως η υποψηφιότητα.