iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Δευτέρα - 06 Μαΐου 2024

Γιατί δεν κοιμήθηκε
ο βουλευτής της ΝΔ
Γιάννης Λοβέρδος


Με δημόσια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Λοιβέρδος ενημερώνει λεπτομερώς για την περιπέτεια της υγείας του, ενώ τη συνοδεύει και μία selfie φωτογραφία από το κρεβάτι του. Του ευχόμαστε γρήγορα περαστικά...

Καλημέρα φίλοι μου. Επειδή έχω χρέος να σας ενημερώνω, ως δημόσιο πρόσωπο, για την κατάσταση της υγείας μου, πρέπει να σας πω οτι όλες οι ενοχλήσεις κι ο πυρετός των τελευταίων ημερών που μου είχε παρουσιαστεί δεν οφειλόταν σε κάποια από τις ιώσεις που σαρώνουν. Διαγνώστηκα με λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος. Τα καλά νέα είναι πως είναι πλήρως ιάσιμη. Και δεν θα έχει κάποια δυσάρεστη επίπτωση μακροχρόνια, εφόσον αντιμετωπιστεί από τώρα πλήρως. Τα κακά νέα είναι οτι μέχρι να φύγει προκαλεί αρκετό πόνο, ιδίως όταν είμαι όρθιος. Κι η βαριά αντιβίωση που παίρνω για την αντιμετώπιση της, συντελεί στο γενικότερο αίσθημα κόπωσης, που έχω. Ο γιατρός μου, εξαιρετικός επιστήμονας και γεννημένος στο Αιγάλεω, μου συνέστησε απόλυτη ανάπαυση. Του απάντησα πως ότι μου πεις θα το κάνω αλλα να μείνω στο κρεβάτι για 20 μέρες μακριά από το Αιγάλεω, το Περιστέρι, την Αγία Βαρβάρα, την Πετρούπολη, το Ιλιον, το Χαιδάρι, τους Αγίους και το Καματερό, αυτό αποκλείεται. Θα περιορίσω την παρουσία στα απαραίτητα αλλά δεν μπορώ να χάσω την επαφή μου με τους συμπολίτες μου. Αυτή μου δίνει ζωντάνια και χαρά!

(Η νύχτα που πέρασε ήταν κάπως δύσκολη. Ο πόνος δεν με άφησε να κοιμηθώ. Ο ύπνος με πήρε όταν άρχισε να χαράζει. Γι’ αυτό είμαι ακόμα στο κρεβάτι σε αυτό το χάλι)