iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 30 Απριλίου 2024

Σπύρος Λιβαθινός για
Στέργιο Τσίρκα:
Ανίκανος ή σκόπιμα;


Σκληρή επίθεση εξαπολύει στη Δημοτική Αρχή Μαραθώνα με ανακοινωσή της η ''Συμμαχία'' που υπογράφει ο επικεφαλής της Σπύρος Λιβαθινός.
Αγαπητοί συνδημότες του ιστορικού Δήμου Μαραθώνα,
Με αναρίθμητα δελτία τύπου και έγγραφα προσπαθήσαμε να θέσουμε υπόψιν του Δημάρχου κ. Τσίρκα και των δημοτών θέματα προτεραιότητας και να επισημάναμε λανθασμένες οικονομικές πρακτικές οι οποίες καθιστούν προβληματική την εύρυθμη λειτουργία του ενιαίου Δήμου Μαραθώνα.
Οι έμπειροι, πέραν των 20 ετών στα κοινά, αντιδήμαρχοι και ο εμπειρότατος δήμαρχος κ. Τσίρκας είναι τόσο ανίκανοι που δεν μπορούν να μοιράσουν σε δυο γαϊδούρια άχυρο.
Καταλογίζουμε:
• σωρεία απ’ ευθείας αναθέσεων (πάνω από 200)
• φιάσκο και οικονομικό σκάνδαλο χριστουγεννιάτικου στολισμού ετών 2021 και 2022
• μπαζώματα από «αγνώστους» σε περιοχές του Αγίου Ανδρέα στο ρέμα ΕΤΒΑ και σε όλο τον δήμο
• ''μαϊμού'' εισιτήρια στο μουσείο μαραθωνίου δρόμου, 
• κατασπατάληση δημοσίου χρήματος με περιττές ασφαλτοστρώσεις
• δημοτικά συμβούλια με τηλεδιασκέψεις για να μην τα παρακολουθούν οι δημότες
• παρατημένα στη τύχη τους σχολεία με τους γονείς να στέλνουν εξώδικα για τις ελλείψεις.
Είναι τόσο ανίκανοι που φτάσαμε στο σημείο οι δημότες να στερούνται ενός βασικού αγαθού ζωής, του νερού, συχνές και χρονικά μεγάλες διακοπές παντού, στον Βαρνάβα, στο Γραμματικό, στον οικισμό Σέσι, και στη Νέα Μάκρη με τελευταία την διακοπή νερού σε μεγάλη έκταση της, για 7η συνεχόμενη μέρα.
Οι δημότες λένε το νερό νεράκι, γιατί οι διοικούντες, Τσίρκας και Κυπαρίσσης, δεν φρόντισαν να αντικαταστήσουν το απαρχαιωμένο δίκτυο, όπως θα έκανε κάθε σοβαρός και υπεύθυνος δήμαρχος και στη συνέχεια να στρώσουν με άσφαλτο τους δρόμους, αλλά πρώτα ασφαλτοστρώνουν και μετά ξηλώνουν για το αποχετευτικό και τις επισκευές του δικτύου ύδρευσης, δηλαδή κατασπατάληση δημοσίου χρήματος, ταλαιπωρία δημοτών.    
Ας αναρωτηθούν οι δημότες του Μαραθώνα, είναι ανίκανοι ή υπάρχει σκοπιμότητα.