iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Ραφήνα Δημοσιογράφος
δέχτηκε...''απειλές'' και
''εκβιασμούς'' (εικόνες)


Παρέα με δεκάδες φίλες και φίλους, γιόρτασε ο Σπύρος Κάρλος.

Ο αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου αφού ανακοίνωσε και επισήμως την υποψηφιοτητά του στο ψηφοδέλτιο του δημάρχου Βαγγέλη Μπουρνούς στις δημοτικές εκλογές του 2023, ''άναψε το πράσινο φως'' για να αρχίσει το γλέντι στο ρεστοράν ''Ωκεανίς''.

Ο Γιώργος Ψαρρός με το μπουζούκι του και την απίθανη φωνή του μαζί με τον εκλεκτό κιθαρίστα Στάμο Τρικαλιώτη, δημιούργησαν μια αξέχαστη μουσική βραδιά, έμπλεη με ανθρώπινες στιγμές.

Το μεγάλο ''μπαμ'' όμως έγινε όταν ο Γιώργος Ψαρρός φώναξε στο ''πάλκο'' την iselida.gr, που ήταν προσκεκλημένη όχι με δημοσιογραφική ιδιότητα. Για λόγους ευγενείας δεν ήταν δυνατόν να υπάρξει άρνηση, οπότε ο δημοσιογράφος υποδύθηκε τον αοιδό.

Διάφοροι άσπονδοι φίλοι ''έριξαν τις μάσκες'' (έχουν σημειωθεί στο μπλοκάκι) και τον...''απείλησαν'' ότι θα μάθει το πρωί όλη η Ραφήνα τα... φωνητικά του κατορθώματα. 

Για την ιστορία τα άσματα που τραγούδησε ήταν ''πάρε το δαχτυλίδι μου'' και ''ένα βράδυ πούβρεχε''.

Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να... αυτοτρολαριστούμε με αυτό το φωτορεπορτάζ και να προλάβουμε τους...καλοθελητές. Και να ξέρουν όλοι αυτοί ότι ακόμη κι αν παρατήσουμε τη δημοσιογραφία, κάποιο μαγαζί θα μας προσλάβει στο προγραμμά του. Ήδη ο Γιώργος Ψαρρός πρότεινε συνεργασία!

Ευχαριστούμε για το φωτογραφικό υλικό που μας παραχώρησαν την Κατερίνα Τράση από το Polis Media Group, τον Λεωνίδα Γανιάρη και τον Δημήτρη Καρασταμάτη.

Αυτό που φοβόμαστε είναι ότι κάποιοι ανόητοι στη Ραφήνα θα πάρουν στα σοβαρά αυτό το κείμενο, αφού δεν έχουν ίχνος χιούμορ και το μόνο που τους δίνει ζωή είναι η κακία.

Άφωνος ο Γιώργος Ψαρρός κοιτάει με έκπληξη και δεν πιστεύει στα αυτιά του!