iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 08 Μαΐου 2024

Ραφήνα Ένας ''σάκος''
ευχές στον Σπύρο
Κάρλο (εικόνες)


Μια γιορτή με τα όλα της στη Ραφήνα!

Ο αμφιτρύων Σπύρος Κάρλος υποδέχτηκε έναν έναν τις δεκάδες καλεσμένους του στο ρεστοράν ''Ωκεανίς'' για να γλεντήσουν μαζί την ονομαστική του γιορτή.

Ο Γιώργος Ψαρρός με το μπουζούκι και τη φωνή του και ο κιθαρίστας Στάμος Τρικαλιώτης επί τέσσερις ώρες κράτησαν το κέφι στα ύψη, ενώ τα ποτήρια γέμιζαν και τσούγκριζαν.

Ο αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου πριν αρχίσει το πρόγραμμα ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιοτητά του με το ψηφοδέλτιο του δημάρχου Βαγγέλη Μπουρνούς και φωτογραφήθηκε αγκαλιά με δικούς του ανθρώπους, αν και όλοι στο μαγαζί ήταν δικοί του άνθρωποι.

Συγνώμη - ειλικρινά - προκαταβολικά που κάποια κυρία και κάποιον κύριο θα ξεχάσουμε στην αναφορά μας. Όπως και επίσης δεν γνωρίζουμε όλων τα επώνυμα. Προφανώς δεν γίνεται εσκεμμένα.

Ο κ. Κάρλος πήρε φιλιά και δώρα από τους (τυχαία η σειρά) Βαγγέλη Μπουρνούς, Βασίλη Οικονόμου, Νίκο Πέππα, Γιάννη Ρήγο, Λεωνίδα Γανιάρη, Κωνσταντίνα Μαυρομμάτη, Παναγιώτη Μαυρομμάτη, Κατερίνα Τράση, Πέτρο Πουλάκη, Γιώργο Γκόρτσο, Νίκο Βαβάτσικο, Δημήτρη Καρασταμάτη, Βαλερί Βασιλικού, Δήμητρα Γεωργίου, Μαρία Βορεάδου,Ηλία Ανδρεόπουλο, Παύλο Γιούργα, Κική Κουλαξή, Μαρία Αραπκιλή - Βιάδη, Γιάννη Δαβερώνη, Παναγιώτη Ζέρβα, Χάρη Μαγγιώρη, Δήμητρα Μπουρνού.