iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Ραφήνα Άνοιξε το
υπερσύγχρονο ιατρείο
Μ. και Θ. Βουδούρη


Άνοιξε τις πύλες του το νέο υπερσύγχρονο ιατρείο του Μάκη και της Θεμελίνας Βουδούρη στη Ραφήνα,

Πολύπειροι επιστήμονες και οι δύο, παθολόγος ο κ. Βουδούρης, πνευμονολόγος η κ. Βουδούρη εξόπλισαν το ιατρείο και με ηλεκτρονική πλατφόρμα, που επιμελήθηκε ο μηχανικός υπολογιστών Παύλος Παυλίδης (γιό του Αντώνη Παυλίδη και της Βασιλικής Μπέκα), προκειμένου να λειτουργεί απρόσκοπτα και με πλήρη ασφάλεια για τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών.

Ο κ. Βουδούρης έχει ενταχθεί και στο σύστημα του προσωπικού ιατρού, σημειώνοντας ότι ο ψηφιακός ιατρικός φάκελος θα είναι πλήρης, θα περιλαμβάνει το ιστορικό, τα σημερινά δεδομένα μετά τις εξετάσεις και έτσι ο γιατρός θα μπορεί να έχει μια εικόνα για τη μελλοντική πορεία. Η πλατφόρμα θα ανοίξει μελλοντικά και για άλλες ειδικότητες, συνεπώς θα ενταχθεί και η κ. Βουδούρη, ώστε να καλυφθεί το μεγαλύτερο φάσμα των πολιτών του δήμου για την εξυπηρετησή τους.

Ο κ. Βουδούρης επισήμανε πως παρά τις διοικητικές θέσεις ευθύνης που του ανατέθηκαν στο παρελθόν και υπηρέτησε με επιτυχία (όπως στον ΕΟΠΥΥ), δεν εγκατέλειψε τη μάχιμη ιατρική. ''Μου δίνεται η ευκαιρία να είμαι δίπλα στην κοινωνία'' υπογράμμισε.

Ο γιατρός έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι συνεργάζεται με τον κ. Παυλίδη και τον κ. Μάζη (και αυτός Ραφηνιώτης) ανοίγοντας πεδίο εργασίας σε νέους επιστήμονες της πόλης, κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

''Προσφέρουμε με αυτή την ειδική εφαρμογή την ευκαιρία μέσα από απλές ενέργειες να χτίσουν οι πολίτες τον ιατρικό τους φάκελο με πλήρη ασφάλεια'' τόνισε ο κ. Βουδούρης και συμπλήρωσε ''όποιος άλλος γιατρός - πλην εμού - μπει στον φάκελο ηλεκτρονικά κατόπιν άδειας θα είναι ολιγόλεπτη και δεν θα μπορεί να αντιγράψει τα δεδομένα''.

Παράλληλα με αυτό το σύστημα το κράτος πλέον δεν θα έχει μόνο τα στατιστικά στοιχεία εξετάσεων των ασθενών, αλλά και τα αποτελέσματά τους, τα ιατρικά συμπεράσματα. Ένα πολύτιμο στοιχείο ιατρικής γνώσης.

Το ιατρείο βρίσκεται στην οδό B. Γεωργίου και Τριγλίας και πληροί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.