iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 19 Μαΐου 2024

Ραφήνα Έρχεται
''ο σωφέρ της κυρίας
Ντέιζι'' στις 19/12


Η Κινηματογραφική Λέσχη Ραφήνας θα προβάλλει την τελευταία ταινία για το 2022, την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στην αίθουσα Καβουνίδη (ΚΑΠΗ Ραφήνας) στις 20:30, την αμερικανική κομεντί του 1989: Ο ΣΟΦΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΝΤΕΖΙ (DRIVING MRS DAISY)
Σκηνοθεσία: Μπ.Μπέρεσφορντ
Πρωταγωνιστουν: Τζέσικα Τάντι, Μόργκαν Φρίμαν, Νταν Ακρόιντ
ΣΥΝΟΨΗ:
Στην Ατλάντα του 1948, όταν μια ηλικιωμένη Εβραία χήρα η Ντέιζι (Τζέσικα Τάντι) καταστρέφει τον περίτεχνο κήπο της γειτόνισσάς της με το αυτοκίνητό της, ο γιος της, Μπούλι (Νταν Ακρόιντ), επιμένει να της προσλάβει έναν οδηγό παρά τις αντιρρήσεις της. Προσλαμβάνει λοιπόν γι’ αυτήν ένα σοφέρ, τον «έγχρωμο» Χόουκ (Μόργκαν Φρίμαν). Αρχικά η Ντέιζι αρνείται κάθε είδους συναναστροφή με το Χόουκ. Σιγά σιγά όμως ο Χόουκ, καταφέρνει να την κερδίσει με τους καλούς του τρόπους. Το πέρασμα του χρόνου χτίζει μια βαθειά σχέση συνεννόησης και φιλίας μεταξύ τους. Υστερα από 25 χρόνια, η κυρία Ντέιζι συνειδητοποιεί πως αυτός ο άνθρωπος υπήρξε ο καλύτερός της φίλος.
Οι προβολές γίνονται στο κτίριο του Οργανισμού Καβουνίδη
(Διεύθυνση: Βενιζέλου Ελευθερίου 21, Ραφήνα)

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FB: ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΡΑΦΗΝΑΣ