iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 04 Μαΐου 2024

''Γέφυρα'' ανθρωπιάς
Α.Ο. Τριγλίας vs
Λιμενικό Ραφήνας


Ανθρωπιστικός ποδοσφαιρικός αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο ''Π. Σκούφος'' στη Ραφήνα, μεταξύ των ομάδων των βετεράνων του ΑΟ Τριγλίας και του Λιμενικού Ραφήνας.

Σκοπός η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείο του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου.

Πριν τη σέντρα η ''ψυχή'' των βετεράνων του ΑΟ Τριγλίας Τάσος Αραπκιλής ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν με τον τρόπο τους στην διεξαγωγή του ματς.

Σε ένδειξη φόρου τιμής προς τον εκλιπόντα πρώην πρόεδρο της Τριγλίας Ραφήνας Πολύκαρπο Μαραγκουδάκη τηρήθηκε στο γήπεδο ενός λεπτού σιγή.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Λιμενάρχης Πλοίαρχος Γιώργος Κατσούλης, ο αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Σπύρος Κάρλος, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Δήμας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριγλιανών Ραφήνας Γιώργος Κικής, η τοπική σύμβουλος Ραφήνας Δήμητρα Μπουρνούς, ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ραφήνας Νίκος Σταθάκης, ο Δημήτρης Μισοκοίλης ως εκπρόσωπος του ΑΟ Τριγλίας και ο εκπρόσωπος της εταιρείας BEINOGLOU κ. Αράπης (χορηγός του ΑΟ Τριγλίας).  

Το ματς σφύριξε ο διαιτητής Δημήτρης Γκούγκαρης.

Με την ομάδα του ΑΟ Τριγλίας αγωνίστηκε με την ιδιότητα του πρεσβευτή καλής θέλησης του ''Χαμόγελου του Παιδιού'' ο Αργύρης Κωστάκης, ο οποίος ευχαριστεί τον Μάκη Κελέκη (irafina.gr) για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών που αναδημοσιεύονται, καθώς δεν ήταν δυνατόν και να παίζει ποδόσφαιρο και να κάνει φωτορεπορτάζ...