iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Ραφήνα Άγιος Βασίλης,
χαμόγελα, παιχνίδια
Φιλαρμονική και παγωνιά


Παρά το τσουχτερό κρύο, 9 βαθμούς έδειχναν τα θερμόμετρα, η Φιλαρμονική του δήμου Ραφήνας Πικερμίου και η Δωρίδα Χιώτη, ο Άγιος Βασίλης στο σπιτάκι του, η μαγική χιονόμπαλα, το καρουζέλ και το πνεύμα των Χριστουγέννων νίκησαν και αρκετοί πολίτες γιόρτασαν τα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου χωριού στην κεντρική πλατεία.

Εκπληκτική για άλλη μία φορά η Φιλαρμονική, αλλά την παράσταση έκλεψε ο Άγιος Βασίλης (σαν τον αληθινό που ήρθε από τη Λαπωνία) καθώς μικροί και μεγάλοι έκαναν ουρά για να βγάλουν φωτογραφία μαζί του! Τα παιδιά έπαιξαν με την ψυχή τους μέσα στη μαγική χιονόμπαλα, αλλά και στο καρουζέλ, ενώ τα τραπεζάκια έξω στις καφετέριες της πλατείας είχαν την τιμητική τους.

Πρώτος πρώτος έτρεξε να φωτογραφηθεί ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς, ενώ τον ακολούθησαν και άλλα μεγάλα παιδιά, ο αντιδήμαρχος Σπύρος Κάρλος και οι υποψήφιοι σύμβουλοι Γιάννης Ρήγος και Λεωνίδας Γανιάρης. Στην παρέα επίσης οι αντιδήμαρχος Χρήστος Τσεμπέρης και Παύλος Μπατάλης, o Bασίλης Σπαντούρος από τον ΔΟΠΑΠ, ο π. πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρης Μισοκοίλης και η Κωνσταντίνα Μαυρομμάτη.

Δείτε το φωτορεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr