iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Μουντιαλικές εμφανίσεις
στο επίσημο πρωτάθλημα
ΜΜΕ και νέες μπάλες


Ανταποκρινόμενη στο αίτημα της Επιτροπής Πρωταθλήματος Τύπου, η Περιφέρεια Αττικής προσέφερε στις δέκα συμμετέχουσες ομάδες στη διοργάνωση της σεζόν 2022-2023 από μία πλήρη ποδοσφαιρική εμφάνιση!
Οι εμφανίσεις έχουν... ''άρωμα'' Μουντιάλ, καθώς είναι στα χρώματα των εθνικών ομάδων που αγωνίστηκαν στο πρόσφατο παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ και όχι μόνο.
Αργεντινή (Dnews),
Γαλλία (Over FM),
Κροατία (ΓΓΑ),
Βραζιλία (Αυγή),
Ισπανία (ΑΝΤ1),
Καμερούν (metaforespress),
Κολομβία (Sportime),
Μεξικό (ΣΕΗ),
Ολλανδία (Alpha TV) 
Αγγλία (iefimerida)
Οι εργαζόμενοι στον Τύπο και οι τιμήν ένεκεν συμμετέχοντες θα παίζουν πλέον μπάλα στο πρωτάθλημα ''Β. Αλυσανδράτος'' και θα παίζουν καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν 2022-2023 στα γήπεδα ανά την Αττική.
Τις custom εμφανίσεις ειδικά για τις ομάδες του Πρωταθλήματος Τύπου δημιούργησε η ιταλική εταιρεία Zeus και τις εισήγαγε στην Ελλάδα η Liga Sport, η οποία έχει στην ιδιοκτησία της την αποκλειστική αντιπροσώπευση και διανομή της Zeus S.r.l., της Football Masters, καθώς επίσης και της Liga Accessories.
Η Επιτροπή Πρωταθλήματος Τύπου και όλες οι συμμετέχουσες ομάδες εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στην Περιφέρεια Αττικής για την ευγενική χορηγία της και
προσβλέπουν σε ανάλογες κινήσεις στο μέλλον.
Παράλληλα η Admiral στηρίζει εμπράκτως το Πρωτάθλημα Τύπου, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των αθλουμένων και των ομάδων.
Η γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών προσέφερε στο Πρωτάθλημα Τύπου 60 μπάλες υψηλής ποιότητας, που θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες των ομάδων που συμμετέχουν στη διοργάνωση της σεζόν 2022-23.
Ειδικά, δε, η μπάλα Admiral Sonic επελέγη φέτος από την ΕΠΣΑΝΑ ως η επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος και του κυπέλλου 2022-2023.
Η Επιτροπή Πρωταθλήματος και όλες οι συμμετέχουσες ομάδες εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στην εταιρεία Admiral για την ευγενική προσφορά της και προσβλέπουν σε ανάλογες κινήσεις στο μέλλον, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης συνεργασίας.