iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Δευτέρα - 06 Μαΐου 2024

Βαρύ εγκεφαλικό τραύμα
δείχνει η έκθεση
για τον 16χρονο πυγμάχο


Πολύ βαρύ εγκεφαλικό τραύμα για τον θανάσιμο τραυματισμό του 16χρονου πυγμάχου Βασίλη Τόπαλου  δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση. 

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Θ. Τσαντίλη, η πρώτη αξονική στην οποία υπεβλήθη ο Βασίλης Τόπαλος, δείχνει κάποια ευρήματα, για τα οποία θα πρέπει να περιμένουμε μερικές μέρες ακόμη για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.

Υπενθυμίζεται πως στην υπόθεση του θανάτου του 16χρονου πυγμάχου υπήρξε παρέμβαση του Αρείου Πάγου. Την κατά απόλυτη προτεραιότητα ολοκλήρωση της έρευνας για τα αίτια θανάτου του 16χρονου και την αναζήτηση ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών προς κάθε κατεύθυνση ζήτησε η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, αρμόδια για θέματα αθλητισμού από τον αρμόδιο αθλητικό εισαγγελέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εισαγγελικός λειτουργός είχε παρέμβει αυτεπαγγέλτως αμέσως μετά τον τραυματισμό του νεαρού πρωταθλητή  δίνοντας παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στη ΓΑΔΑ, η οποία, αναμένεται σύντομα να έχει ολοκληρωθεί. Η κηδεία του 16χρονου πρωταθλητή θα γίνει την Πέμπτη στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας.