iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 09 Μαΐου 2024

Και ο Γιώργος Κοκκόλης
στο ''οπλοστάσιο'' του
Βαγγέλη Μπουρνούς


Και ο Γιώργος Κοκκόλης στο ''οπλοστάσιο'' του δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς, όπως είχε ''φωτογραφίσει'' προ ημερών το ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr, χωρίς να μπορεί να αποκαλύψει το όνομα τηρώντας το δημοσιογραφικό off the record.

Ο πρώην αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας (γενικός γραμματέας σήμερα στο δήμο Ηρακλείου Αττικής) ''έδωσε τα χέρια'' με τον κ. Μπουρνούς κι εντάσσεται στο ψηφοδελτιό του για τις επικείμενες δημοτικές κάλπες του Οκτωβρίου.

Ο κ. Κοκκόλης έρχεται σε μία ιδιαίτερη χρονική συγκυρία για το Πικέρμι και η προσθήκη του στην ομάδα του κ. Μπουρνούς ενισχύει το ρεύμα νίκης.

Ο κ. Μπουρνούς σημειώνει

Πάμε σαν άλλοτε ...
Γιώργος Κοκκόλης, ο αυτοδιοικητικός που περνά ξανά στην πρώτη γραμμή στα δημοτικά δρώμενα του δήμου Ραφήνας Πικερμίου.
Ο Γιώργος - αν και νέος - έχει ήδη στις "αποσκευές" του καταγράψει μια μεγάλη διαδρομή , αφού έχει διατελέσει αντιδήμαρχος του Δήμου μας, υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του 2019 και είναι εν ενεργεία γενικός γραμματέας στο δήμο Νέου Ηρακλείου.
Η συστράτευσή του ξανά με την δημοτική μας παράταξη "Σύγχρονη Πολιτεία - Συνεργασία Ενεργών Πολιτών", από μια παράταξη που δεν αποχώρησε ποτέ και συνέβαλλε με τις δυνάμεις του από κάθε θέση που πέρασε, μας χαροποιεί ιδιαίτερα και προσθέτει στον μεγάλο ενωτικό συνδυασμό μας.
Το έργο που έχουμε μπροστά μας τεράστιο.
Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Κοκκόλη στον αγώνα για να φτιάξουμε ένα δήμο ακόμα καλύτερο, ένα δήμο με τις υποδομές και την ποιότητα που θέλουν οι πολίτες του.
Σε ευχαριστώ Γιώργο για την εμπιστοσύνη και την αποδοχή της πρότασης μου.
Πάντα μαζί...