iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Ραφήνα Έκοψαν την
πίτα οι χειμερινοί
κολυμβητές στο Μπλε


Οι χειμερινοί κολυμβητές έκοψαν την πίτα τους στο Μπλε Λιμανάκι σε έναν καιρό που θύμιζε Μάιο παρά Ιανουάριο!

Εκτός από τους κολυμβητές το παρών έδωσαν η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας Δέσποινα Γκικάκη, ο πρόεδρος του Ο.Λ.Ρ. Σπύρος Χρυσοφώτης και ο επικεφαλής της ''Δύναμης Ανάπτυξης'' Ανδρέας Βασιλόπουλος.

Ο Δημήτρης Αντωνάκος - όπως γράφει ο ίδιος στο ρεπορτάζ του στο rafinatanews.gr υπογράφοντας ως πρόεδρος των χειμερινών κολυμβητών και πρώην δημοτικός σύμβουλος - ''συμπροσευχόμενος μαζί με όλους τους παρευρισκομένους και μετά την "Κυριακή Προσευχή" σταύρωσε τη Βασιλόπιτα''. 

H ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr για πρώτη φορά δεν προσεκλήθη από τον κ. Αντωνάκο για να καλύψει με φωτορεπορτάζ όπως κάνει κάθε χρόνο, με ειλικρινή χαρά, την κοπή της πίτας των χειμερινών κολυμβητών. Παρ ότι μας προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση ο ''αποκλεισμός'', ωστόσο επειδή θεωρήσαμε ότι αυτό συνέβη όχι κακοπροαίρετα αλλά εκ παραδρομής λόγω φόρτου εργασίας, γράψαμε αυτοβούλως ένα μικρό κείμενο γιατί είναι μια ωραία ανθρώπινη εκδήλωση της πόλης μας, παίρνοντας τις απαραίτητες πληροφορίες από το site στο οποίο αρθρογραφεί ο κ. Αντωνάκος. Καλές θάλασσες! Και του χρόνου!

ΠΗΓΗ φωτό: rafinatanews.gr

χειμκο7