iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Μεθυσμένος αντιδήμαρχος
για τα ''παρατράγουδα''
της Αννίτας!


Για γέλια και για κλάματα οι... καλλιτεχνικές αναζητήσεις αντιδημάρχου παραλιακού δήμου του νομού Αττικής!

Ο αυτοδιοικητικός ανήρ ''στο τσακίρ κέφι'', αφού ''το έτσουξε'' λίγο παραπάνω (αυτό δεν είναι μεμπτό, άνθρωπος είναι και μάλιστα εκτός υπηρεσιακών καθηκόντων) τις πρώτες πρωινές ώρες σε εκδήλωση κοπής πίτας, πήρε το μικρόφωνο από την τραγουδίστρια και τραγούδησε βαριά λαικά. Η αλήθεια είναι πως ''δεν πάτησε ούτε σε μία νότα'' όπως λένε οι επαγγελματίες στη γλώσσα τους, καθώς και είναι ένας πολύ δύσκολος ερμηνευτικά αμανές, αλλά και γιατί το αλκοόλ δυσκόλευε την κατάσταση...

Φυσικά προκάλεσε θυμηδία σε όλους στην αίθουσα, ενώ κάποιοι σχολίασαν με χιούμορ ''ούτε ο... Βας Βας ο Παρασκευάς στην εκπομπή ''παρατράγουδα'' της Αννίτας Πάνια δεν τραγουδούσε έτσι''.

Υπάρχει και ξεκαρδιστικό βίντεο, αλλά είναι απαράβατη δημοσιογραφική αρχή μας να μην δημοσιοποιούμε προσωπικές στιγμές σε βίντεο ακόμη και αν πρόκειται για δημόσια πρόσωπα, όπως ο κύριος αντιδήμαρχος. 

Ωστόσο τον παροτρύνουμε να κάνει μαθήματα φωνητικής, γιατί όπως λέει η σοφή παροιμία ''μάθε τέχνη κι άστηνε κι αν πεινάσεις πιάστηνε''...

Οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν και πάει ολοταχώς για ''μαύρο δαγκωτό'' από τους πολίτες που τον έχουν πάρει πλέον χαμπάρι.