iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 04 Μαΐου 2024

Έκοψαν την πίτα
οι σύλλογοι ''Διώνη''
και ''Πήγασος'' (εικόνες)


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν από κοινού οι σύλλογοι ''Διώνη'' και ''Πήγασος'' σε μια εκδήλωση που η αίθουσα ήταν κατάμεστη.

Οι πρόεδροι των δύο συλλόγων ο κ. Παναγιώτης Χατζηνικολάου και η κ. Γιούλη Μαυράκη, καθώς και ο γενικός γραμματέας της ''Διώνης'' κ. Σπύρος Κοκκόλης καλωσόρισαν τους καλεσμένους, ενώ την πίτα ευλόγησε ο πάτερ Δημήτριος.

Τα τραπέζια του πολυχώρου ''Οινοτρόπια'' στο Πικέρμι γεμάτα. Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κωνσταντίνος Μώρος, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Καλφαντής, Μάκης Βουδούρης και Σπύρος Κάρλος, οι υποψήφιοι βουλευτές ανατολικής Αττικής Βάσω Κόλλια (ΝΔ), Γιώργος Καραμέρος (ΣΥΡΙΖΑ) και Μύρων Τσαγκαράκης (ΠΑΣΟΚ), οι δημοτικοί σύμβουλοι Βαλερί Βασιλικού και Δημήτρης Κατσουλάκης, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Δήμητρα Τσεβά και Ανδρέας Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος της επιτροπής για το βιώσιμο περιβάλλον Δημήτρης Καρασταμάτης, ο τ. Συμπαραστάτης του Δημότη Αντώνης Παυλίδης, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το ψηφοδέλτιο Μπουρνούς Γιάννης Ρήγος και Κώστας Συκοβάρης και Κυριάκος Μαιόπουλος με το ψηφοδέλτιο Βασιλόπουλου.

Δείτε το φωτορεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr