iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 04 Μαΐου 2024

Άνθισε ο ηλίανθος
των ''Ιωνίδων'' στο
λαμπερό Gala (εικόνες)


Άνθισε μέσα στο καταχείμωνο ο ηλίανθος των ''Ιωνίδων''.

Ο σύλλογος γυναικών ''Ιωνίδες'' σε ένα λαμπερό Gala στο Πικέρμι έκοψε την πίτα του και παρουσίασε τέσσερις γυναίκες υψηλού συμβολισμού, που η καθεμιά με τη δράση και την προσωπικοτητά της φωτίζουν τον δρόμο της ψυχής και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα έσοδα από τη λαχειοφόρο αγορά πήγαν για την ενίσχυση της ''Στέγης'' που περιθάλπει ολιστικά ανθρώπους όλων των ηλικιών με νοητική υστέρηση κι ένα από τα τέσσερα περίπτερα βρίσκεται στο Πικέρμι υπό την προεδρία της Ευφημίας Προκοπάκη.

Η απαστράπτουσα πρόεδρος του συλλόγου Σίσσυ Κατσούδα υποδέχτηκε έναν προς έναν όλους ανεξαιρέτως τους καλεσμένους που γέμισαν με την ενέργεια και τη θετική τους διάθεση το Chalet, ενώ την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η αντιπρόεδρος του συλλόγου, η γνωστή δημοσιογράφος Χριστίνα Λαμπίρη. 

Τιμήθηκαν και καταχειροκροτήθηκαν εγκάρδια η διακεκριμένη πλαστική χειρουργός, διευθύντρια της μονάδας εγκαυμάτων του ''Λάτσειου'' Μαρία Καλοφώνου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μια ηρωίδα που δεν γονάτισε μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι και επέστρεψε πιο δυνατή και μάλιστα προίσταται του Ιδρύματος που φέρει το ονομά της και συμπαρίσταται σε εγκαυματίες, η δημοσιογράφος Βίκυ Χατζηβασιλείου κι η επιχειρηματίας - χημικός Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία ξεκίνησε από το μηδέν για να δημιουργήσει την αυτοκρατορία καλλυντικών la vie en rose με 45 καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Και οι τέσσερις κυρίες πήραν μια ανθοδέσμη με ηλίανθο, το γούρι του 2023, το βιβλίο της Ειρήνης Μαραζιώτη ''το κορίτσι του Νείλου'' με ένα χειροποίητο σελιδοδείκτη - σύμβολο από την ομάδα χειροτεχνίας - πλεξίματος.
H κ. Κατσούδα ευχαρίστησε δημοσίως και παρουσίασε όλα τα μέλη του Δ.Σ. των Ιωνίδων για την εξαιρετική δουλειά τους και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο.
Τους καλεσμένους διασκέδασε με τα υπέροχα τραγούδια του ο Μάνος Καγιάς με την ορχήστρα του που ήρθαν αφιλοκερδώς από τη Θεσσαλονίκη.
Μεταξύ άλλων έδωσαν το παρών - ξεκινάμε από τον σύζυγο της κ. Κατσούδα τον διαπρεπή δικηγόρο Κυριάκο Κόκκινο και τα τέσσερα παιδιά της. Επίσης ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς, οι αντιδήμαρχοι Μάκης Βουδούρης και Σπύρος Κάρλος, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Δήμητρα Τσεβά και Ανδρέας Βασιλόπουλος, η δημοτική σύμβουλος Βαλερί Βασιλικού, η υποψήφια βουλευτής ανατολικής Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία Βάσω Κόλλια, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Ρήγος και Κώστας Ξηντάρας, η Ιφιγένεια Βαρδοπούλου, η Ματίνα Σκουλαρίκη, η Κωνσταντίνα Μαυρομμάτη και η Κατερίνα Τράση από το Polis Media Group, μέλος των ''Ιωνίδων''.
Δείτε το φωτορεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr