iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Ντροπή! Πετάνε στο
δρόμο τον 84χρονο
Γιώργο Καμπουρίδη


Είναι αυτό που λέμε ''αμαρτία απ το Θεό''.

Σε λίγες ημέρες ο αγαπημένος λαικός τραγουδιστής Γιώργος Καμπουρίδης κινδυνεύει να μείνει στο δρόμο σε ηλικία 84 ετών μαζί με τη συζυγό του Άσπα.

Το διαμερισμά τους τους μόλις 53 τετραγωνικά σε πολυκατοικία 50ετίας στην Ηλιούπολη βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 8 Φεβρουαρίου.

Το ζεύγος Καμπουρίδη είχε λάβει το 2003 ένα δάνειο ύψους 32.500 ευρώ από τραπεζικό οργανισμό και ως υποθήκη είχε βάλει το συγκεκριμένο διαμέρισμα, το οποίο είχε αφήσει μετά τον θάνατο της στην κόρη της, η μητέρα της συζύγου του τραγουδιστή. Εξαιτίας των οικονομικών δυσκολιών όμως που αντιμετώπισαν στην πορεία κάποιες από τις δόσεις παρέμειναν ανεξόφλητες με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν μέχρι σήμερα να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, οι οποίες αγγίζουν το ποσό των 21.200 ευρώ που διεκδικεί με τον πλειστηριασμό του ακινήτου ο επισπεύδων που είναι εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων Δανείων και Πιστώσεων. Ο 84χρονος σήμερα τραγουδιστής και η σύζυγος του είχαν κάνει ένα δικαστήριο, προκειμένου να αναβάλλουν την διαδικασία που δεν έφερε όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr επικοινώνησε με τον Γιώργο Καμπουρίδη ο οποίος ζει με μια σύνταξη των 600 ευρώ. 

''Για να σώσω το σπίτι μας  χρειάζεται ένα ποσό και τα υπόλοιπα να τα βάλω σε μια ρύθμιση. Είναι θέμα ανθρωπιάς. Δεν είμαι κλέφτης. Με ξέρει όλη η Ελλάδα που διασκέδασα με τα τραγούδια μου για δεκαετίες. Ο τραπεζικός λογαριασμός που μπορούν να βοηθήσουν φίλοι είναι στην Πειραιώς. GR 94 01 72 93 00 05 19 30 71 93 25 09».