iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Ραφήνα ''Ραντεβού στα
τυφλά'' μεταξύ π. δημάρχου
και υπ. δημάρχου


Ένα...πουλάκι μας ''σφύριξε'' ότι επίκειται ραντεβού πρώην δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου με νυν υποψήφιο δήμαρχο.

Το ''πιπεράτο'' ενδιαφέρον είναι πως και οι δύο είναι εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι, επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Αν όντως ευσταθεί η πληροφορία της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr και οι δύο ''τα βρούνε'' στο ραντεβού, τότε αυτό θα σημαίνει το αυτοδιοικητικό τέλος τρίτου εν ενεργεία δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής παράταξης. Και αυτό γιατί ο ένας θα ''δηλώσει υποταγή'' στον άλλον διαλύοντας την παραταξή του. Για να το πούμε πιο κομψά θα ενσωματώσει την παραταξή του στην άλλη παράταξη. Μένει κι ένας τέταρτος εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής παράταξης.

Αν σας βάζουμε δύσκολα, για να ξεκαθαρίσουμε λίγο το ''ομιχλώδες'' τοπίο σήμερα στο δήμο Ραφήνας Πικερμίου υπάρχουν πέντε εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι επικεφαλής παρατάξεων. Αλφαβητικά οι κύριοι Βασιλόπουλος, Παπαδοπούλου, Πιστικίδης, Τσεβά και Φαφούτης. Από αυτούς μόνον ένας έχει διατελέσει δήμαρχος.

Ποιοί απ αυτούς τους τέσσερις θα μπορούσαν να συμπράξουν ως προεκλογικό ''δίδυμο'' και να αφήσουν τον τρίτο εκτός ''μάχης'' (εκτός κι αν έχει ήδη αποφασίσει να αποστρατευθεί αλλά δεν το έχει ανακοινώσει ακόμα) αλλά έτσι να δοθεί χώρος στον τέταρτο?