iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Αν. Αττική Καθαρή
πολιτική εικόνα από
τον Μύρωνα Τσαγκαράκη


Στην εποχή της ταχύτητας, του άγχους, των προβλημάτων και του διαδικτύου αφού εδώ διαβάζετε αυτό το δημοσιογραφικό κείμενο, οι πολίτες, οι αναγνώστες δεν θέλουν φληναφήματα και απεραντολογίες χωρίς ουσία.

Σε αυτό το πλαίσιο η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr με επίκεντρο της ανατολική Αττική θα παρουσιάζει πολιτικά ''πορτραίτα'' υποψηφίων βουλευτών της περιοχής.

Ξεκινώντας με τον Μύρωνα Τσαγκαράκη, υποψήφιο βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ στην ανατολική Αττική, η πολιτική εικόνα που δείχνει είναι καθαρή. Ένας νέος πολιτικός της γενιάς των πενηντάρηδων, αλλά με πάθος για προσφορά στην κοινωνία και δημιουργικές ιδέες. Ήδη το επαγγελματικό του πεδίο ήταν ο προάγγελος της βοήθειας στο συνάνθρωπος, ως επιστήμων, πλαστικός χειρουργός - διδάκτωρ πλαστικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μια μετάβαση από την ιατρική στην πολιτική με κουλτούρα για δουλειά και όχι  συνθήματα ή ψεύτικες υποσχέσεις.

Με εμπειρία από την τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς διετέλεσε για πέντε χρόνια αιρετός δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου και μάλιστα μέλος της Δημοτικής Αρχής.

Γνώστης των προβλημάτων της τεράστιας περιφέρειας των 13 δήμων, με προεξάρχον την ανυπαρξία νοσοκομείου, αντιλαμβάνεται ότι ως υποψήφιος βουλευτής πρέπει να κοιτάζει τη μεγάλη εικόνα και να αγωνίζεται για αποτελεσματικές λύσεις.

Θα παρακολουθούμε δημοσιογραφικά την πορεία υποψηφίων απ όλα τα κόμματα και με ρεπορτάζ ή συνεντεύξεις για τη σφαιρικότερη ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας.